Μουσική αυλαία στον Πολιτιστικό Σεπτέμβρη στο Μέγαρο Δ. Πλακεντίας
Πολιτισμός

Μουσική αυλαία στον Πολιτιστικό Σεπτέμβρη στο Μέγαρο Δ. Πλακεντίας

Με τη μουσική παράσταση του Κώστα Χατζή ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας στη Δ.Κ. Πεντέλης, που πλημμύρισε από πλήθος κόσμου.

Ο δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης ανέφερε, στον χαιρετισμό του: «Από την αθρόα προσέλευσή σας φαίνεται ότι το στίγμα πολιτισμού σε αυτόν τον τόπο είναι πολύ δυνατό. Ο τόπος μας, η Πεντέλη, έχει τεράστια πολιτιστική εμβέλεια την οποία ακόμα δεν έχουμε κατορθώσει να την περάσουμε εθνικά και παγκόσμια. Αυτή η διοίκηση, η διοίκηση που με τη δικιά σας αγάπη κρατάει σαν το παλιό καλό κρασί για μια εικοσαετία και πλέον, είναι μια διοίκηση που αυτό το έχει ως στόχο.

Η δεύτερη επίσκεψή μου στις Βρυξέλλες στις αρχές Οκτωβρίου είναι και για να επιμείνουμε στην ανάγκη να θεσμοθετηθεί τελικά ο άξονας Πεντέλη – Παρθενώνας – Λονδίνο. Είναι κάτι που θα πρέπει να αποτελέσει για τον Πεντελιώτη τον κυρίαρχο στόχο του, είναι κάτι που προσπαθούμε καθημερινά να το δείξουμε, με τη λειτουργία μας και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου του πρώην δημαρχείου Πεντέλης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet