Συναυλία «Μουσική Αίσθηση» με τον Γ. Χατζηνάσιο στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας τη Δευτέρα 20/7
Μουσική-Χορός

Συναυλία «Μουσική Αίσθηση» με τον Γ. Χατζηνάσιο στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας τη Δευτέρα 20/7

Ο Δήμος Πεντέλης και η Περιφέρεια Αττικής συνδιοργανώνουν τη συναυλία «Μουσική Αίσθηση», με τον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας, τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020, στις 9:30 μ.μ.

Στη συναυλία συμμετέχουν οι γνωστοί και καταξιωμένοι τραγουδιστές Παναγιώτης Ραφαηλίδης και Μαίρη Στεφανακίδη, «που θα ταξιδέψουν το κοινό στα μονοπάτια της ψυχής, μέσα από τα άφθαρτα στον χρόνο τραγούδια του κορυφαίου Έλληνα δημιουργού και συνθέτη».

Όπως ενημερώνει ο Δήμος, παρέχεται στους πολίτες η δυνατότητα να κρατήσουν το ηλεκτρονικό πάσο τους, με τον χαρακτηριστικό QR code και να το επιδείξουν κατά την προσέλευσή τους στη συναυλία.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η διοίκηση έχει μεριμνήσει για την εφαρμογή αυστηρών μέτρων για την προστασία καλλιτεχνών, θεατών και εργαζομένων, όπως ο περιορισμένος αριθμός προσκλήσεων, προσέλευση και αποχώρηση των θεατών υποχρεωτικά με χρήση μάσκας, θερμομέτρηση και χρήση αντισηπτικού, απολύμανση των χωρών της εκδήλωσης πριν και μετά από αυτήν, τήρηση των αποστάσεων μεταξύ των θεατών όπως ορίζουν οι σχετικές εγκύκλιοι, προσωπικό ταξιθεσίας και φύλαξης της εκδήλωσης, καθώς και απαγόρευση μετακινήσεις των θεατών κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet