Πλήθος κόσμου στη συναυλία του Στ. Κορκολή στο Μέγαρο Πλακεντίας
Πολιτισμός

Πλήθος κόσμου στη συναυλία του Στ. Κορκολή στο Μέγαρο Πλακεντίας

Μουσικό αφιέρωμα του καταξιωμένου καλλιτέχνη σε Ελλάδα και εξωτερικό Στέφανου Κορκολή, σε έργα του Μίκη Θεοδωράκη, με ερμηνεύτρια τη Σοφία Μανουσάκη και την τσελίστα Μαριλίζα Παπαδούρη, παρουσιάστηκε την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016, στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας της Δ.Κ. Πεντέλης, σε διοργάνωση του Συλλόγου του Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσίων.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης χαιρέτησε την εκδήλωση κάνοντας μία σύντομη ιστορική αναδρομή του Μεγάρου της Δουκίσσης Πλακεντίας και αναφέρθηκε στους αγώνες της διοίκησης να παραχωρηθεί ο χώρος στον Δήμο. Ευχαρίστησε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελισσίων που με την πρώτη του αυτή εκδήλωση συνεχίζει την πολιτιστική διαδρομή του Μεγάρου, που, όπως σημείωσε, αποτελεί κέντρο αναφοράς πολιτισμού τόσο για τον Δήμο Πεντέλης όσο και για την ευρύτερη περιοχή.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Αθηνών Γιώργος Δημαράς, ο πρώην πρόεδρος Εφετών Θεοχάρης Μπίρμπος, η πολιτευτής Πολυτίμη Λεονάρδου, o διοικητής του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Εμμανουήλ Κουταλάς, ο θεματικός αντιδήμαρχος Δήμου Πεντέλης Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, εκπρόσωποι των χορηγών της εκδήλωσης, ο τοπικός αντιδήμαρχος Νέας Πεντέλης Γιώργος Μουαμελετζής, ο πρόεδρος του ΟΚΠΑ Άγγελος Παλαιοδήμος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σάββας Βορέας, Λευτέρης Κοντουλάκος, Ιωάννης Ζώης, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Πεντέλης Γιάννης Ζούνης, ο τοπικός σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων Απόστολος Φρατζής, η πρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Σίσσυ Ντούρη, εκπρόσωποι φορέων και Σσυλλόγων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet