Περηφάνια σε Φιλοθέη-Ψυχικό και Χαλάνδρι για το χρυσό μετάλλιο του Παραολυμπιονίκη Θανάση Γκαβέλα
Αθλητισμός

Περηφάνια σε Φιλοθέη-Ψυχικό και Χαλάνδρι για το χρυσό μετάλλιο του Παραολυμπιονίκη Θανάση Γκαβέλα

Κάτοικος Νέου Ψυχικού είναι ο «χρυσός» Παραολυμπιονίκης στα 100μ. Θανάσης Γκαβέλας και ο δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού έσπευσε να τον συγχαρεί για τη μεγάλη επιτυχία του μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δημήτρης Γαλάνης σχολίασε:

«Χαιρετίζουμε τον Χρυσό Παραολυμπιονίκη στα 100μ ΘΑΝΑΣΗ ΓΚΑΒΕΛΑ με Παγκόσμιο Ρεκόρ, κάτοικο Νέου Ψυχικού. Είναι τιμή για κάθε πόλη όταν οι κάτοικοί της αναδεικνύονται ως Χρυσοί Ολυμπιονίκες! Ως Δήμαρχος αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος!».

Ωστόσο, χαρά και τιμή αισθάνονται και στο Χαλάνδρι, αφού, όπως ενημερώνει η Διεύθυνση Παιδείας Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου, βασικά κομμάτια της προετοιμασίας των «χρυσών» Ολυμπιονικών πραγματοποιήθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο «Ν. Πέρκιζας».

Ο Θανάσης Γκαβέλας, μαζί με τον σύνοδό του Σωτήρη Γκαραγκάνη, πραγματοποίησαν μία εκπληκτική κούρσα στον τελικό των 100 μέτρων Τ11 με χρόνο 10,82, βελτιώνοντας μάλιστα το παγκόσμιο ρεκόρ που είχαν σημειώσει στον προκριματικό με 10,88.

«Η επιμονή, η σκληρή προπόνηση, η πίστη, η προσήλωσή τους ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο!» σχολιάζει ο Δήμος Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet