Σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν Κοινότητα Π. Ψυχικού και Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών
Αθλητισμός

Σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν Κοινότητα Π. Ψυχικού και Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών

Σύμφωνο Συνεργασίας υπέγραψαν η Κοινότητα Παλαιού Ψυχικού του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού και ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών για την προαγωγή του αθλητισμού στην τοπική κοινωνία, με την εκπόνηση δράσεων όπου θα εμπλέκονται τα σχολεία και λοιποί οργανισμοί της περιοχής.

Ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού, Δημήτρης Γαλάνης, καλωσορίζοντας τους Ολυμπιονίκες δήλωσε: «Οι πόρτες της πόλης μας είναι ανοιχτές για τους Ολυμπιονίκες, είστε εθνικά σύμβολα, σας περιμένουμε για να δώσετε έμπνευση σε όλους τους μαθητές των σχολείων της πόλης μας, αλλά και τους δημότες μας».

Η οικοδεσπότης, πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Π. Ψυχικού, Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, ανέφερε το ιστορικό της συνεργασίας της κοινότητας με τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών και τις συγκεκριμένες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο επόμενο διάστημα. Από την πλευρά της η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλα Κοζομπόλη, εκπροσωπώντας τους συναδέλφους της, δήλωσε: «Ο στόχος του Συλλόγου μας είναι η προαγωγή του Αθλητισμού, του Πολιτισμού, της Υγείας και της Παιδείας. Η πόλη σας είναι από τις ομορφότερες της χώρας που αναδεικνύει την καλή δουλειά που γίνεται εδώ. Είμαστε ευτυχείς για τη συνεργασία μας με την κοινότητα του Π. Ψυχικού του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού σε κοινές δράσεις που σκοπεύουν να αποτελέσουν πρότυπο για μελλοντικές μας δράσεις στις περιοχές μας ανά την Ελλάδα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet