Ημερίδα της Π.Ε. Β’ Αθήνας για εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές στο Ν. Ψυχικό
Κοινωνία

Ημερίδα της Π.Ε. Β’ Αθήνας για εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές στο Ν. Ψυχικό

Η Διεύθυνση Π.Ε. Β’ Αθήνας, μέσω της υπεύθυνης Αγωγής Υγείας (έγγραφο υπ’ αρ. πρωτ. 3899/21-5-2018), διοργανώνει, σε συνεργασία με το Δίκτυο Διαλόγου Αγωγής και Προαγωγής της Υγείας, ημερίδα παρουσίασης, αποτίμησης,  ανατροφοδότησης και διάχυσης καλών πρακτικών σχετικά με τα Προγράμματα Αγωγής Υγείας και τις δράσεις  που υλοποιήθηκαν  από τους/τις εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης, που επιμορφώθηκαν από το Δίκτυο Διαλόγου Αγωγής και Προαγωγής της Υγείας στην Καταξιωτική Συστημική Διερεύνηση, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Αφίσα ημερίδα Διεύθυνση Π.Ε. Β’ Αθήνας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018,  και ώρες 18:00- 21:00, στα 3ο – 4ο Δημοτικά Σχολεία Ν. Ψυχικού (Καραθεοδωρή και Κώστα Ουράνη 16, τηλ. 210 6710275).

Κάθε παρουσίαση θα έχει διάρκεια 5 έως 7 λεπτά και θα περιλαμβάνει powerpoint ή videο. Στον χώρο διεξαγωγής της ημερίδας θα υπάρχει η δυνατότητα να εκτεθούν πόστερ, χαρτόνια εργασίας, έντυπα, κατασκευές και άλλο υλικό, προϊόντα  των προγραμμάτων και των δράσεων που υλοποιήθηκαν τη φετινή χρονιά.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση προσκαλούνται να φέρουν το υλικό τους στα 3ο- 4ο Δημοτικά Σχολεία Ν. Ψυχικού την ίδια μέρα (Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018) στις 16.00,προκειμένου να αναρτηθεί και μετά την ολοκλήρωση της ημερίδας να το πάρουν μαζί τους.

Την ημερίδα προσκαλούνται να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και των μαθητριών των Σχολικών  Μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β’ Αθήνας.

Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι προαιρετική.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet