Κοινωνικό Παντοπωλείο συστήνει ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Κοινωνικό Παντοπωλείο συστήνει ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού

Την έναρξη της σύστασης της Δομής Παροχής Βασικών αγαθών – Κοινωνικού Παντοπωλείου, μέσω της συγχρηματοδοτούμενης πράξης του ΕΣΠΑ 2014 – 2020, ανακοίνωσε ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού.

Στόχος είναι, σύμφωνα με τον Δήμο, η κάλυψη πρωτογενών αναγκών διαβίωσης κατοίκων του Δήμου που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και αδυνατούν οικονομικά να ανταποκριθούν στις βασικές βιοποριστικές τους ανάγκες.

Το πρόγραμμα αποτελεί συνέχεια της «Μέριμνας του Δημότη» που, σύμφωνα με τον Δήμο, τα τελευταία χρόνια υποστήριζε σημαντικά με είδη πρώτης ανάγκης και κυρίως τρόφιμα τους πολίτες το Δήμου που είχαν ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση για ένταξη στο πρόγραμμα μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου (Γεωργίου Τερτσέτη 44, Νέο Ψυχικό), προκειμένου να ενημερωθούν για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν. Οι αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή από εξουσιοδοτημένο δικαιούχο από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:30 έως τις 14:30.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στους αριθμούς τηλεφώνου 213 2014600, 213 2014650 και 213 2014656.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet