Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού ανακοίνωσε την αρχιτεκτονική μελέτη «Ανάδειξη Ταυτότητας Νέου Ψυχικού»
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού ανακοίνωσε την αρχιτεκτονική μελέτη «Ανάδειξη Ταυτότητας Νέου Ψυχικού»

Μετά από πολλά χρόνια ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού ξεκινά μια μεγάλη ανάπλαση στο Νέο Ψυχικό, όπως ενημερώνει ο δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού, Δημήτρης Γαλάνης.

Ειδικότερα, ο κ. Γαλάνης αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο την πρόταση προκήρυξης αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για την καλύτερη αρχιτεκτονική μελέτη, με τίτλο «Ανάδειξη Ταυτότητας Νέου Ψυχικού» και αντικείμενο την ανάπλαση των πλατειών Γρηγορίου Λαμπράκη, Ελευθερίας, την αξιοποίηση ανοικτών χωρών μεταξύ των οδών Ρήγα Φεραίου-Υψηλάντου-Αθ.Διάκου-Καραϊσκάκη, καθώς και στη συμβολή των οδών Θ. Σοφούλη και Σπετσων (Ο.Τ. 100), τη βελτίωση προσβασιμότητας στο πεζοδρόμιο της Λεωφόρου Μεσογείων και στο τοπικό οδικό δίκτυο, τη βελτίωση μοντέλου οδών ήπιας κυκλοφορίας (woonerfs) των οδών Κωστή Παλαμά-Θεμιστοκλέους-Θ.Σοφούλη-Ρήγα Φεραίου-Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’-Μπουμπουλίνας-Ξάνθου.

Η όμορφη και ξεχωριστή διαδρομή που θα δημιουργηθεί με αυτή την ανάπλαση, φιλοδοξεί να αναδείξει την ιδιαίτερη φυσιογνωμία του Νέου Ψυχικού σε συνάρτηση με τις άλλες δύο Δημοτικές μας Κοινότητες, το Ψυχικό και τη Φιλοθέη, μέσω της αρμονικής συνύπαρξης των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet