Παίρνει ξανά μπροστά το έργο του παιδικού κήπου Πικιώνη στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού
Κοινωνία

Παίρνει ξανά μπροστά το έργο του παιδικού κήπου Πικιώνη στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Με τον πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου Ιωάννη Ανδρουλάκη και τον διευθυντή Γεώργιο Πρωτόπαπα συναντήθηκαν ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού Χαράλαμπος Μπονάτσος και ο αντιδήμαρχος Άρης Νάκας, με κύριο θέμα συζήτησης τη συνέχιση χρηματοδότησης του έργου του Παιδικού Κήπου Πικιώνη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα έργα στον Π.Κ. Πικιώνη είχαν σταματήσει από τον περασμένο Οκτώβριο, καθώς η σύμβαση με την εργοληπτική εταιρεία έληξε χωρίς το έργο να έχει ολοκληρωθεί, με επακόλουθο να λήξει και η χρηματοδότηση. Στη συνάντηση επιτεύχθηκε η εξασφάλιση της χρηματοδότησης του Δήμου από το Πράσινο Ταμείο, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα και τη συνέχιση των εργασιών.

Ο δήμαρχος Χαράλαμπος Μπονάτσος χαρακτήρισε τη συνάντηση ιδιαίτερα εποικοδομητική και γόνιμη και πρόσθεσε: «Αφού συμφωνήσαμε την χρηματοδότηση του έργου, συζητήσαμε και για περαιτέρω μελλοντικές συνεργασίες. Ο πρόεδρος κ. Ανδρουλάκης είναι ανοιχτός σε προτάσεις καινοτόμες. Η διοίκηση σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμη να διεκδικήσει και να πετύχει νέες χρηματοδοτήσεις, πάντα με γνώμονα το όφελος των κατοίκων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet