Στη… μάχη με τα κουνούπια η Κοινότητα Ψυχικού
koinotitapsychikou/FB
Κοινωνία

Στη… μάχη με τα κουνούπια η Κοινότητα Ψυχικού

«Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε να μειωθούν τα κουνούπια στο Ψυχικό! Ο καθένας από εμάς, καταρχήν στο σπίτι του και μετά στη γειτονιά του, στο οικοδομικό του τετράγωνο».

Τα παραπάνω αναφέρει, με ανάρτησή του στο λογαριασμό της Κοινότητας Ψυχικού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η πρόεδρός της, Φαίη Χατζηαθανασιάδου.

Δηλαδή, αυτό ακριβώς που έγινες -όπως εξηγεί- την Πέμπτη 30 Ιουλίου, στην οδό Παπαδιαμάντη, όπου υπήρξε κινητοποίηση των γειτόνων, επιτόπια έρευνα από τους ειδικούς της «Βιοεφαρμογές», και η πραγματοποίηση ευρύτατων ψεκασμών.

Όπως ενημερώνει η πρόεδρος της Κοινότητας, ανακαλύφθηκαν σημεία με στάσιμα νερά, μηχανοστάσια, σιφόνια, πιατάκια με ξεχασμένα νερά, αλλά το χειρότερο πισίνα-έλος στην οδό Παπαδιαμάντη στο Ψυχικό, σε χώρο πρεσβείας, η οποία ψεκάστηκε και δόθηκε οδηγία να αδειάσει!

«Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε καταπολεμώντας τις εστίες» τονίζει η κ. Χατζηαθανασιάδου και προσθέτει: «Ενημερώστε μας για πιθανές εστίες.Κατεβάστε δωρεάν στο κινητό σας την εφαρμογή “kounoops” και δώστε το στίγμα σας για να σας βρουν τα συνεργεία της κουνουποκτονίας του Δήμου, να επισκεφθούν τον κήπο σας δωρεάν και να σας δώσουν δωρεάν συμβουλές. Μπορείτε και να τηλεφωνείτε στο κινητό μου τηλέφωνο 6932 10639 ή στο 213 2014500-555 ή να στέλνετε μήνυμα στο [email protected]».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet