Αυτοματοποίηση Ποτίσματος Άλσους Ψυχικού
Ποιότητα Ζωής

Αυτοματοποίηση Ποτίσματος Άλσους Ψυχικού

Πλήρης ανακατασκευή πραγματοποιήθηκε στο αρδευτικό σύστημα του Άλσους Ψυχικού, που περιλαμβάνει συνολική έκταση πρασίνου 26 στρεμμάτων, όπως ενημερώνει ο αντιδήμαρχος Πρασίνου & Ανακύκλωσης, Βύρων Σαμαρόπουλος.

Όπως τονίζει, πρόκειται για το επιστέγασμα ενός «σημαντικού, κοπιώδους και συνεχούς έργου ανακατασκευών, επιδιορθώσεων και αυτοματοποιήσεων του αρδευτικού συστήματος στα άλση & πάρκα του Δήμου μας, το οποίο βελτιώνει τη διαχείριση των περιορισμένων ανθρώπινων πόρων που διαθέτει η υπηρεσία Πρασίνου του πράσινου Δήμου μας» (μόνο το άλσος Ψυχικού απαιτούσε την παρουσία κηπουρού καθημερινά για το πότισμά του).

Ο αντιδήμαρχος ευχαριστεί ιδιαίτερα την ανάδοχο του έργου κα Αλαφογιάννη και τη γεωπόνο του Δήμου, την κα Δελλή, που παρόλο που δεν υπήρχαν σχέδια της υδραυλικής εγκατάστασης και παρά τη μεγάλη έκταση του άλσους, ολοκλήρωσαν τις εργασίες σε σύντομο χρονικό διάστημα μέσα στον Ιούνιο.

Αντίστοιχες εργασίες έγιναν στα άλση Αμαδρυάδων, Βερενίκης και Ουρανού.

Ο κ. Β. Σαμαρόπουλος ενημερώνει, επίσης, ότι τα τελευταία χρόνια έγιναν πολλά αντίστοιχα έργα, αναφέροντας ενδεικτικά την Α΄πλατεία,  τη Β΄πλατεία, την πλατεία Καμάρα, τη Λεωφ. 25ης Μαρτίου, το Πολιτιστικό Μπενετάτου, τα παρτέρια της οδού Κοκκώνη και Κηφισίας, την πλατεία Ελευθερίας, την Ξενοπούλου και Μακρυγιάννη,  τις παιδικές χαρές, τη νησίδα της Ελλ. Στρατού, προσθέτοντας ότι οι εργασίες συνεχίζονται και σε πολλά άλλα σημεία του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet