Βόλεϊ υψηλών προδιαγραφών από τις γυναίκες του ΠΑΚ Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Βόλεϊ υψηλών προδιαγραφών από τις γυναίκες του ΠΑΚ Χαλανδρίου

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, η Ομάδα του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου (ΠΑΚ) Χαλανδρίου, αντιμετώπισε εντός έδρας την ομάδα του ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνων  τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014, στις 21:45, στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Χαλανδρίου «Νίκος Πέρκιζας».

Οι ομάδες προσέφεραν ένα θέαμα υψηλών προδιαγραφών στους πολυάριθμους θεατές του αθηναϊκού βόλεϊ, που βρέθηκαν εκεί, όπως μας ενημερώνει ανακοίνωση του ΠΑΚ Χαλανδρίου.

Η γηπεδούχος ομάδα παίζοντας σωστό και ορθολογικό βόλεϊ, κυρίως στο πρώτο σετ και στο μισό διάστημα του δευτέρου σετ, κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 (25-17, 25-20, 26-24) σετ.

Η ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου, με πίεση στο σερβίς και βγάζοντας εκπληκτικές άμυνες είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, έχοντας καλύτερες επιθετικές επιλογές και παίζοντας αρκετές φάσεις πρώτου χρόνου, δίκαια έφθασε στο νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στην καλοστημένη και ανταγωνιστική ομάδα των Αμαζόνων.

Και στα τρία σετ το ΠΑΚ Χαλανδρίου είχε ένα σταθερό προβάδισμα στο σκορ, δημιουργώντας μικρές αλλά ουσιαστικές διαφορές στον αγώνα, με εξαίρεση στο τρίτο σετ που βρέθηκε στο 22-24. Εκεί χρειάστηκε να μιλήσει η ψυχραιμία και η εμπειρία της Παναγιώτας Καραγιαννίδου και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του Χαλανδρίου.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου έδειξε ότι έχει τις προδιαγραφές να παίζει βόλεϊ, σε σταθερούς ρυθμούς, φτάνει να μπαίνει αμέσως στις απαιτήσεις του κάθε παιχνιδιού.

Το ΠΑΚ Χαλανδρίου δίνει τα συγχαρητήρια του στην ομάδα των Αμαζόνων και στη δουλειά του προπονητή της Σπύρου Νικολάκη.

Αρκετά καλή ήταν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η διαιτησία, των κ.κ Βαγγέλη Μαρκάτσα, Έκτωρ Μπαρδάκου και Φωτεινής Κούστα.

ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Κώστας Λεβαντής): Κατερίνα Μαυρίδη, Λιλή Φουσίανη (λ), Πέρσα Σακελλαρίδη, Μαριάννα Λιαρούτσου, Μυρτώ Καλλιπολίτη, Μαρία Τζεμπετζή, Παναγιώτα Καραγιαννίδου, Ακριβή Μανριώτη, Κατερίνα Τράκα-Ζαρκάδη, Ζωή Φιλιπποπούλου, Δήμητρα Πέρρα (λ), Νάντια Ιμπραχήμ-Άλλη.

ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Σπύρος Νικολάκης): Ε-Ι. Αυγοκλούρη, Α. Κωνσταντέλλου, Π. Πατραμάνη (λ), Ε. Παπαδέδε, Α. Βαμβακοπούλου, Λ. Νάκου, Α. Νικολάου, Σ. Ιωσηφίδου, Ε. Σταγιά. Ε. Νικολάκη, Φ-Μ. Βλατάκη, Α. Μεντζελοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet