«Σήκωσε» 2 έπαθλα και 22 μετάλλια το ΠΑΚ Χαλανδρίου
Αθλητισμός

«Σήκωσε» 2 έπαθλα και 22 μετάλλια το ΠΑΚ Χαλανδρίου

Με δύο έπαθλα και 22 μετάλλια στις «βαλίτσες» τους έφυγαν οι αθλητές και οι αθλήτριες Άρσης Βαρών του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου Χαλανδρίου από τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Άρσης Βαρών που διεξήχθησαν στη Φλώρινα από 3 έως 6 Ιουλίου 2014.

Η διοίκηση του Συλλόγου ΠΑΚ Χαλανδρίου συγχαίρει και ευχαριστεί τους αθλητές και τις αθλήτριες, καθώς και τους προπονητή και συνοδό της Ομάδας για τις επιτυχίες και παράλληλα ζητά από την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών να επανεξετάσει το μοντέλο των πολλών αγώνων σε μία διοργάνωση, καθώς κουράζει τους συμμετέχοντες αθλητές και τα Σωματεία.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΠΑΚ:

Παρά τις σημαντικές απουσίες των αθλητών μας: Δημήτρη Κυριλλίδη, Παναγιώτας Μούρμουρα, Σπύρου Ποζίδη και Σπύρου Μαυρίδη, η Ομάδα του Συλλόγου μας κατάφερε να κατακτήσει δύο (2) έπαθλα και είκοσι δύο (22) μετάλλια, στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα της Άρσης Βαρών, που διεξήχθησαν στην πόλη της Φλώρινας από 3 μέχρι 6 Ιουλίου 2014.

Η Ευτ. Ανανιάδου στη διοργάνωση Πρωταθλημάτων Άρσης Βαρών  που διεξήχθη στη ΦλώριναΗ Ευτυχία Ανανιάδου, στην κατηγορία +75 κιλών, επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά την κυριαρχία της και ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια των αγώνων, κατακτώντας την πρώτη (1η) θέση στις Γυναίκες, με ένα (1) έπαθλο και τρία (3) χρυσά μετάλλια.

Στα χνάρια της, ακολουθεί η νεαρή Ευγενία Λέκκα, που στην κατηγορία των 75 κιλών στις Νεανίδες κέρδισε ένα (1) έπαθλο και τρία (3) χρυσά μετάλλια, ενώ στις Νέες Γυναίκες κέρδισε τρία (3) ασημένια μετάλλια και τέλος στις Κορασίδες στην κατηγορία των +69 κιλών κέρδισε τρία (3) χάλκινα μετάλλια.

Σε έναν συγκλονιστικό αγώνα στην κατηγορία των 77 κιλών στους Άνδρες ο έμπειρος Παναγιώτης Τοπάλης κατέκτησε τη δεύτερη (2η) θέση με ένα (1) ασημένιο μετάλλιο στο σύνολο και δύο (2) χάλκινα μετάλλια, σε αρασέ και επωλέ ζετέ, αποδεικνύοντας ότι είναι ένα από τα υπολογίσιμα ονόματα της κατηγορίας.

Η μαχητική Αγγελική Σταυράτη στην κατηγορία των 69 κιλών, στις Νέες Γυναίκες κέρδισε τρία (3) χάλκινα μετάλλια.

Η ψύχραιμη και νεαρή Κατερίνα Μουσκαφίδου στην κατηγορία των +69 κιλών στις Κορασίδες, κέρδισε τρία (3) ασημένια μετάλλια, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το αγωνιστικό της μέλλον.

Η νεοφώτιστη και ταλαντούχα Σοφία Τσολάνη στην κατηγορία των 63 κιλών στις Νέες Γυναίκες, κέρδισε ένα (1) χάλκινο μετάλλιο στο επωλέ ζετέ, στην πρώτη της συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Απονομή χρυσού μεταλλίου στην αθλήτρια Ευγ.  Λέκκα του ΠΑΚ Χαλανδρίου στη διοργάνωση Πρωταθλημάτων άρσης Βαρών που διεξήχθη στη ΦλώριναΗ συγκομιδή των είκοσι δύο (22) μεταλλίων, (6 χρυσά, 7 ασημένια και 9 χάλκινα) αποτελεί συνέχεια της σταθερής και επίπονης δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια στο τμήμα της Άρσης Βαρών του Συλλόγου μας, με πρωτεργάτη τον καταξιωμένο προπονητή μας κ. Γιάννη Κατσαϊδώνη, παρά τις δυσκολίες και τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινή μας λειτουργία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών και των αθλητριών που συμμετείχαν και διακρίθηκαν είναι:

  • Τσολάνη Σοφία: κατηγορία 63 κιλών, με επιδόσεις: 42 κιλά αρασέ, 62 κιλά επωλέ ζετέ. Σύνολο: 104 κιλά. Κατέκτησε την 6η θέση στο Πρωτάθλημα Γυναικών και την 5η θέση στο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών και ένα (1) χάλκινο μετάλλιο.
  • Σταυράτη Αγγελική: κατηγορία 69 κιλών, με επιδόσεις: 50 κιλά αρασέ, 61 κιλά επωλέ ζετέ. Σύνολο: 111 κιλά. Κατέκτησε την 5η θέση στο Πρωτάθλημα Γυναικών και την 3η θέση στο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών και τρία (3) χάλκινα μετάλλια.
  • Φρέρη Κωνσταντίνα: κατηγορία 75 κιλών, με επιδόσεις: 45 κιλά αρασέ, 63 κιλά επωλέ ζετέ. Σύνολο: 108 κιλά. Κατέκτησε την 6η θέση στο Πρωτάθλημα Γυναικών.
  • Λέκκα Ευγενία: κατηγορία 75 κιλών και κατηγορία +69 κορασίδων, με επιδόσεις: 50 κιλά αρασέ, 60 κιλά επωλέ ζετέ. Σύνολο: 110 κιλά. Κατέκτησε την 5η θέση στο Πρωτάθλημα Γυναικών, τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών, την 1η θέση στο Πρωτάθλημα Νεανίδων και την 3η θέση στο Πρωτάθλημα Κορασίδων, με συγκομιδή εννέα (9) συνολικά μεταλλίων. (3 χρυσά, 3 ασημένια και 3 χάλκινα).
  • Μουσκαφίδου Κατερίνα: κατηγορία +69 κορασίδων, με επιδόσεις: 51 κιλά αρασέ, 61 κιλά επωλέ ζετέ. Σύνολο: 112 κιλά. Κατέκτησε τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα Κορασίδων και τρία (3) ασημένια μετάλλια.
  • Ανανιάδου Ευτυχία: κατηγορία +75 κιλών, με επιδόσεις: 116 κιλά αρασέ, 140 κιλά επωλέ ζετέ. Σύνολο: 256 κιλά. Κατέκτησε την 1η θέση στο Πρωτάθλημα Γυναικών και τρία (3) χρυσά μετάλλια. Αξίζει να επισημανθεί ότι οι συγκεκριμένες επιδόσεις της αθλήτριας Ευτυχίας Ανανιάδου αντιπροσωπεύουν τρία (3) μετάλλια, σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο αθλητής του ΠΑΚ Χαλανδρίου Παναγιώτης Τοπάλης στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Άρσης Βαρών στη Φλώρινα

  • Καρανάσιος Κωνσταντίνος: κατηγορία 69 κιλών, με επιδόσεις: 97 κιλά αρασέ, 117 κιλά επωλέ ζετέ. Σύνολο: 214 κιλά. Κατέκτησε την 7η θέση στο Πρωτάθλημα Ανδρών.
  • Τοπάλης Παναγιώτης: κατηγορία 77 κιλών, με επιδόσεις: 133 κιλά αρασέ, 156 κιλά επωλέ ζετέ. Σύνολο: 289 κιλά. Κατέκτησε τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα Ανδρών και τρία (3) μετάλλια. (1 ασημένιο και 2 χάλκινα).
  • Παντελόπουλος Νικόλαος: κατηγορία 85 κιλών, με επιδόσεις: 90 κιλά αρασέ, 111 κιλά επωλέ ζετέ. Σύνολο: 201 κιλά. Κατέκτησε την 11η θέση στο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών, την 9η θέση στο Πρωτάθλημα Εφήβων και την 5η θέση στο Πρωτάθλημα Παίδων.
  • Σουκικιάν Γιάννης: κατηγορία 94 κιλών, με επιδόσεις: 99 κιλά αρασέ, 126 κιλά επωλέ ζετέ. Σύνολο: 225 κιλά. Κατέκτησε την 8η θέση στο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών.
  • Παπαδάκης Γεώργιος: κατηγορία +105 κιλών, με επιδόσεις: 75 κιλά αρασέ, 90 κιλά επωλέ ζετέ. Σύνολο: 165 κιλά. Κατέκτησε την 8η θέση στο Πρωτάθλημα Εφήβων.
  • Φούκας – Οικονομόπουλος Χρήστος: κατηγορία +105 κιλών, με επιδόσεις: 133 κιλά αρασέ, 160 κιλά επωλέ ζετέ. Σύνολο: 293 κιλά. Κατέκτησε την 5η θέση στο Πρωτάθλημα Ανδρών.

Η Διοίκηση του Συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια και να συγχαρεί όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του Τμήματος Άρσης Βαρών, τον προπονητή μας κ. Γιάννη Κατσαϊδώνη, τον συνοδό της Ομάδας μας κ. Θανάση Σταμπολίδη, καθώς και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον Δήμο Φλώρινας, για τις παροχές τους, στη διαμονή και διατροφή της αποστολής του Συλλόγου μας.

Κλείνοντας την παρέμβαση μας, θέλουμε να προτείνουμε στην Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών να επανεξετάσει το οργανωτικό μοντέλο διεξαγωγής των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων που προκηρύσσει οκτώ (8) διοργανώσεις σε μία (1), με συνέπεια την απίστευτη ταλαιπωρία των συμμετεχόντων αθλητών και των Σωματείων.-

Για το ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Παναγιώτης Τζήμος
Πρόεδρος του Δ.Σ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet