Στο κλειστό ΕΑΚ Παπάγου, απέναντι στον ΦΓΣ Πρέβεζας ο Γ.Σ. Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Στο κλειστό ΕΑΚ Παπάγου, απέναντι στον ΦΓΣ Πρέβεζας ο Γ.Σ. Χαλανδρίου

Το τμήμα βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλανδρίου καλεί τους Χαλανδραίους και τις Χαλανδραίες και γενικά όλους τους φιλάθλους, το Σάββατο 1η Νοεμβρίου να στηρίξουν τις προσπάθειες των αθλητριών της γυναικείας ομάδας του Γ.Σ. Χαλανδρίου.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του β΄ ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, ο Γ.Σ. Χαλανδρίου θα υποδεχτεί τον ΦΓΣ Πρέβεζας, σε αγώνα που θα ξεκινήσει στις 17:30. O συγκεκριμένος αγώνας όπως και επόμενοι εντός έδρας αγώνας της ομάδας, θα διεξαχθούν στο κλειστό του ΕΑΚ Παπάγου (Νευροκοπίου 4, Παπάγου), προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο να παρακολουθήσει από κοντά τη γυναικεία ομάδα του Γ.Σ. Χαλανδρίου, κάτι που δεν είναι εφικτό να γίνει στη φυσική έδρα, του κλειστό του Δ.Γ. Χαλανδρίου «Ν. Πέρκιζας» το οποίο σύμφωνα με την προσωρινή άδεια που έχει λάβει δεν μπορεί να φιλοξενήσει θεατές.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου, «Θα χαρούμε λοιπόν να σας δούμε όλους και όλες στο γήπεδο!» προκειμένου να στηρίξουμε την ομάδα «που κάνει υπερήφανο το Χαλάνδρι τα τελευταία χρόνια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet