Σημαντική εκτός έδρας νίκη για το ΠΑΚ Χαλανδρίου επί του Πανελληνίου
Αθλητισμός

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για το ΠΑΚ Χαλανδρίου επί του Πανελληνίου

Σημαντική νίκη εκτός έδρας πέτυχε η ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου απέναντι στη δυνατή ομάδα του Πανελληνίου, το βράδυ της Δευτέρας 14 Δεκεμβρίου 2015. Αν και το ξεκίνημα δεν ήταν καλό και στοίχισε ένα σετ, η συνέχεια ήταν η πρώτη αντιπροσωπευτική των δυνατοτήτων της ομάδα του Χαλανδρίου.

Στο πρώτο σετ δεν δούλεψε η υποδοχή και σε συνδυασμό με μερικά ακόμη λάθη, η ομάδα βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ. Προς το τέλος του σετ άρχισε να ανακάμπτει, αλλά δεν υπήρχε το περιθώριο να καλύψει τη διαφορά που είχε δημιουργηθεί.

Γνωρίζοντας ότι το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί απο τη δική της απόδοση, η ομάδα μπήκε δυνατά στο δεύτερο σετ, το οποίο και κατέκτησε με σκορ 16-25.

Το τρίτο σετ του αγώνα ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα. Η ομάδα του Χαλανδρίου βρέθηκε να χάνει 22-20, αλλά το πολύ καλό σερβίς, έδωσε τη δυνατότητα στο μπλοκ να επικρατήσει απόλυτα στη μάχη του φιλέ και ταυτόχρονα βοήθησε τις παίκτριες να κατακτήσουν και το σετ με σκορ 23-25.

Στο τέταρτο και τελευταίο σετ του αγώνα το ΠΑΚ δεν συνάντησε καμία αντίδραση από τη γηπεδούχο ομάδα και με δυνατά επιθετικά τελειώματα, επικράτησε με διαφορά μεγαλύτερη των 10 πόντων.

Η ομάδα του ΠΑΚ ήδη από το προηγούμενο παιχνίδι έδειξε ποιότητα στο παιχνίδι της, που αυτή τη φορά είχε και την απαιτούμενη διάρκεια. Η διαιτησία του αγώνα ήταν μέτρια, με αρκετά λάθη, όχι όμως σε κρίσιμα σημεία.

Πηγή: http://pak-chalandrioy-volei-gynaikon.webnode.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet