Αμείωτες οι προσφορές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου, παρά την πανδημία
Χαλάνδρι

Αμείωτες οι προσφορές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου, παρά την πανδημία

Ο φόβος της πανδημίας και τα συνακόλουθα περιοριστικά μέτρα δεν έκαμψαν τη διάθεση των πολιτών στο Χαλάνδρι για προσφορά και στήριξη των κοινωνικών δομών του Δήμου, οι οποίες υποστηρίζουν με τη σειρά τους εκατοντάδες ωφελούμενους.

Με αφορμή τις συνεχιζόμενες προσφορές και τον μήνα Απρίλιο από επιχειρήσεις και ιδιώτες, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου, που υποστηρίζει με διανομή τροφίμων 1.200 πολίτες, σημειώνει:

«Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις το μεγαλείο της  ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης τη συγκεκριμένη περίοδο! Μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε. Μέσα σε αυτόν τον μήνα αρκετοί ιδιώτες μάς στήριξαν προσφέροντάς μας τρόφιμα μακράς διάρκειας, όπως επίσης και επιχειρήσεις τοπικές και εταιρείες.

»Μεγάλο ευχαριστώ προς τα μέλη της Φιλαρμονικής του Δήμου μας και στο ΚΑΠΗ. Επίσης στην εταιρεία “CHIPITA” και “OK… Anytime markets”, για τη σταθερή συνεργασία και στη “SOTIRALE FAMILY”, για το εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο που μας προσφέρει, στο “ΜΠΟΡΟΥΜΕ”, για τις διασυνδέσεις και τις χορηγίες με τις οποίες μας ενισχύει. Επίσης, ευχαριστούμε τις τοπικές επιχειρήσεις, “Αρτόσπορο”, “Φούρνο Χαιρέτη”, “Βουνό”, “Αφθονία” και τα κρεοπωλεία “Ρούσσης”, “Δαβούτης”, “Δουλαβέρης”, “Πότσης”, “Ψυρράκος”, “Δημήτρης”, που συνεχίζουν να προσφέρουν απλόχερα και τα “FRESH”, που μας γλυκαίνουν!

»Να είστε όλοι καλά με υγεία και όλοι μαζί θα βγούμε πιο δυνατοί!»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet