Η FICOSOTA SYNTEZ στο Χαλάνδρι
Επιχειρήσεις – Αγορά

Η FICOSOTA SYNTEZ στο Χαλάνδρι

fs-direct

Η ευρωπαϊκή εταιρεία FICOSOTA SYNTEZ, με τη γνώση και την εμπειρία της 20ετούς παρουσίας της στη διεθνή αγορά, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς (διαθέτει 7 υπερσύγχρονα εργοστάσια, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας) προϊόντων βρεφικής φροντίδας, προσωπικής περιποίησης & οικιακού καθαρισμού, πωλώντας τα προϊόντα της απευθείας μέσα από το δικό της δίκτυο φυσικών ή και ηλεκτρονικών της καταστημάτων (e-shop).

Στο σχετικό δελτίο Τύπου η εταιρεία αναφέρει, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Τώρα πλέον και στην Ελλάδα, στο πρώτο κατάστημα της FS DIRECT στο Χαλάνδρι, στη Λεωφόρο Πεντέλης 27, μπορείτε να εξοικονομήστε χρήματα από τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό, επωφελούμενοι των πραγματικά χαμηλών τιμών που θα βρίσκατε μόνο… σε ένα on line κατάστημα (e-shop)!

»Ψωνίστε έξυπνα & πάνω απ’ όλα οικονομικά από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων προσωπικής περιποίησης, βρεφικής φροντίδας ή οικιακού καθαρισμού, απολαμβάνοντας το φιλικό περιβάλλον του καταστήματος μας σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση του εξειδικευμένου προσωπικού μας!

Από τις 10 Φεβρουαρίου 2014, σας περιμένουμε στο κατάστημα μας στο Χαλάνδρι, ώστε να διαπιστώσετε την απόλυτη σχέση ποιότητας και τιμής των παγκοσμίως (παρουσία σε 38 χώρες σε Ευρώπη, Ασία & Αμερική) γνωστών προϊόντων μας!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet