Πρόγραμμα διά βίου εκπαίδευσης για εμπορικές επιχειρήσεις στο Χαλάνδρι
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

Πρόγραμμα διά βίου εκπαίδευσης για εμπορικές επιχειρήσεις στο Χαλάνδρι

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) υλοποιεί τις Πράξεις «ΕΡΜΕΙΟΝ 2 – Προγράμματα διά βίου εκπαίδευσης για το ανθρώπινο δυναμικό των εμπορικών επιχειρήσεων (Α.Π.7 – Α.Π.8 – Α.Π.9)», οι οποίες είναι ενταγμένες στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» (κωδικοί ΟΠΣ: 277690, 277700 και 277701 αντίστοιχα) και συγχρηματοδοτούνται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ).

Στο πλαίσιο της 7ης φάσης υλοποίησης των παραπάνω πράξεων, η ΕΣΕΕ θα υλοποιήσει Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης σε διάφορες πόλεις, διάρκειας 50 ωρών, από τις οποίες οι 20 ώρες καλύπτονται από διδασκαλία στην αίθουσα και οι 30 ώρες διαμέσου διαδικτύου (e – learning).

Συγκεκριμένα, στο Χαλάνδρι θα υλοποιηθεί ένα Πρόγραμμα Διά Βίου Εκπαίδευσης, την περίοδο Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2014, με το εξής θεματικό αντικείμενο:

  • Θεματικός Κωδικός: ΠΔΒΕ 3/2
  • Τίτλος Προγράμματος Διά Βίου Εκπαίδευσης (ΠΔΒΕ): Πώς λειτουργούν οι Αγορές – Ευκαιρίες και εμπόδια για εμπορικές ΜΜΕ
  • Περιφέρεια: Αττική
  • Πόλη: Χαλάνδρι:
  • Αριθμός Υλοποιήσεων: 1
  • Κωδικός Προγράμματος: ΠΔΒΕ 3.2.1

Η επιτυχής παρακολούθηση των Προγραμμάτων Διά Βίου Εκπαίδευσης της ΕΣΕΕ οδηγεί στην απονομή Βεβαίωσης παρακολούθησης και οι συμμετέχοντες δεν θα έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση. Επισημαίνεται πως οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να έχουν βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ και δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, δεδομένου ότι τμήμα της εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί μέσω ειδικής διαδικτυακής εκπαιδευτικής εφαρμογής (e-learning).

Δικαίωμα υποβολής αίτησης συμμετοχής έχουν έμποροι (εργοδότες και αυτοαπασχολούμενοι), εργαζόμενοι εμπορικών επιχειρήσεων και λοιποί ενδιαφερόμενοι (π.χ. υποψήφιοι έμποροι επιχειρηματίες), που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν επιπλέον γνώσεις και δεξιότητες σε θέματα της εργασίας τους, να βελτιώσουν την απόδοσή τους και να παρέχουν υπηρεσίες υψηλότερης ποιότητας στους καταναλωτές και πελάτες τους.

Αιτήσεις συμμετοχής θα παραλαμβάνονται έως τη συμπλήρωση τμημάτων (20 – 25 εκπαιδευόμενοι ανά τμήμα) και το αργότερο έως και την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014.

Τρόποι υποβολής των αιτήσεων:

  • μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας από την ιστοσελίδα του προγράμματος www.ermeion.esee.gr,
  • μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] με θέμα: «Αίτηση συμμετοχής σε Πρόγραμμα Διά Βίου Εκπαίδευσης – ΕΡΜΕΙΟΝ 2» και επισυνάπτοντας συμπληρωμένο το Έντυπο της Αίτησης Συμμετοχής σε Πρόγραμμα ΔιαάΒίου Εκπαίδευσης (διατίθεται μέσω της ιστοσελίδας),
  • μέσω ταχυδρομείου ή ιδιοχείρως στην έδρα της ΕΣΕΕ (γραφείο HELPDESK προγράμματος ΕΡΜΕΙΟΝ 2, Μητροπόλεως 42, T.Κ. 10563, Αθήνα), σε φάκελο με ένδειξη «Αίτηση συμμετοχής σε Πρόγραμμα Διά Βίου Εκπαίδευσης – ΕΡΜΕΙΟΝ 2» (το Έντυπο της Αίτησης Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Διά Βίου Εκπαίδευσης διατίθεται μέσω της ιστοσελίδας).

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται και στα τηλέφωνα του Εμπορικού Συλλόγου Χαλανδρίου, στα τηλέφωνα 210 6801634, 6938 090310, στο e-mail: [email protected] ή στο site: www.eshalandri.gr.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet