Αυτόματα συστήματα απολύμανσης για χέρια και πόδια στα κολυμβητήρια του Δήμου Χαλανδρίου
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Αυτόματα συστήματα απολύμανσης για χέρια και πόδια στα κολυμβητήρια του Δήμου Χαλανδρίου

Η διεύθυνση Παιδείας Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Χαλανδρίου ενισχύει τα μέτρα προστασίας των αθλούμενων στα αθλητικά κέντρα του Δήμου με την τοποθέτηση αυτόματων συστημάτων απολύμανσης για χέρια και πόδια.

Τα αυτόματα συστήματα απολύμανσης τοποθετήθηκαν στα κολυμβητήρια των Αθλητικών Κέντρων «Ν. Πέρκιζας» και «Π. Παπαγιαννόπουλος».

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Εξυπηρέτησης Πολιτών, Χάρης Μαυρουδής, επεσήμανε:

«Ο Δήμος Χαλανδρίου προσπαθεί από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, με όσα μέσα διαθέτει και το περιορισμένο -λόγω νομοθετικών περιορισμών- προσωπικό, να διασφαλίσει τη μεγαλύτερη δυνατή προστασία των πολιτών. Σε αυτήν την προσπάθεια χρειαζόμαστε τη συμβολή όλων των πολιτών, οι οποίοι θα πρέπει να τηρούν κατά την προέλευσή τους στους αθλητικούς χώρους του Δήμου όλα τα ατομικά μέτρα προστασίας και τις οδηγίες που έχει εκδώσει η δ/νση Αθλητισμού.

»Τα σωματεία της πόλης επίσης πρέπει να συνδράμουν με τη σχολαστική τήρηση των πρωτοκόλλων που έχουν λάβει από τον Δήμο και τις ομοσπονδίες τους. Η ευθύνη είναι μεγάλη για όλους μας. Η ασφάλεια όλων είναι προτεραιότητα!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet