Δήμος: «Αστήρικτοι οι σχολιασμοί ΣΚΑΪ για την παιδική χαρά Αργοναυτών»
Κοινωνία

Δήμος: «Αστήρικτοι οι σχολιασμοί ΣΚΑΪ για την παιδική χαρά Αργοναυτών»

Ο Δήμος Χαλανδρίου ενημερώνει σχετικά με την κατάσταση της παιδικής χαράς της οδού Αργοναυτών, κατόπιν αναφορών στη συγκεκριμένη παιδική χαρά από εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, στην οποία και έγιναν «αστήρικτοι σχολιασμοί», όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ στην πρωινή του εκπομπή «τώρα» στις 16/9 (παραβιάζοντας κάθε δεοντολογικό κανόνα αφού δεν φρόντισε εγκαίρως να ζητήσει και να παρουσιάσει τις απόψεις των αρμοδίων του Δήμου) προέβη σε αστήρικτους σχολιασμούς, διαπιστώσεις και καταλογισμό ευθυνών σχετικά με την κατάσταση της παιδικής χαράς της οδού Αργοναυτών. Παρά την επικοινωνία του αντιδημάρχου κ. Κ. Γερολυμάτου με την υπεύθυνη της εκπομπής (μετά από επιδίωξη του αντιδημάρχου), σήμερα ο σταθμός επανέλαβε το ατόπημα και συνέχισε να παραπληροφορεί τους θεατές.

Λοιπόν, για την πλήρη ενημέρωση των τηλεθεατών και των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ:

  1. η νέα δημοτική αρχή, στις 15 μέρες που έχει αναλάβει την διοίκηση του Δήμου ήδη ψήφισε κονδύλι για τη συντήρηση των παιδικών χαρών,
  2. έγινε αναφορά σε πλακόστρωτο ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για προστατευτικό δάπεδο, ακριβώς για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των παιδιών,
  3. έγινε αναφορά για τοποθέτηση άμμου ενώ είναι πασίγνωστο ότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται για λόγους υγιεινής.

Τέλος, κανένα αίτημα δεν έχει υποβληθεί στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών από την 1η Σεπτεμβρίου έως σήμερα. Και φυσικά, δεν υπάρχει έλλειψη συντονισμού στη νέα διοίκηση του Δήμου η οποία αποτελείται από ανθρώπους – μέλη μιας συλλογικότητας που δραστηριοποιούνται στην πόλη εδώ και δεκαετίες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet