Διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στον καταυλισμό των Ρομά από τον Δήμο Χαλανδρίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στον καταυλισμό των Ρομά από τον Δήμο Χαλανδρίου

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης διένειμε στον καταυλισμό των Ρομά η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χαλανδρίου, την Κυριακή 11 Απριλίου 2021, παρουσία των αντιδημάρχων Κοινωνικής Πολιτικής, Κώστα Ευθυμίου, Διοικητικών Υπηρεσιών, Σέργιου Γκάκα και των διαμεσολαβητριών του Κέντρου Κοινότητας Ρομά, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η διανομή ακολούθησε την επιβολή από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας αυστηρού lock down στον καταυλισμό, κατόπιν αιτήματος του δημάρχου Χαλανδρίου, Σίμου Ρούσσου και εφόσον είχαν εντοπιστεί κρούσματα κορωνοϊού στα μοριακά tests που διενήργησε ο Δήμος με ίδια μέσα, την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021.

Η προσωρινή επιβολή περιορισμού των κατοίκων εντός των ορίων του καταυλισμού ισχύει από το απόγευμα του Σαββάτου 10 Απριλίου έως και τη Δευτέρα 19 Απριλίου, επισημαίνει η διοίκηση.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Χαλανδρίου και η Περιφέρεια Αττικής επιφορτίζονται με την παροχή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους κατοίκους του καταυλισμού, όπως και με τη συνδρομή των χρονίως πασχόντων, σημειώνει η δημοτική αρχή.

Επιπρόσθετα μέτρα

Στο πλαίσιο των δράσεων αποτροπής διασποράς του κορωνοϊού, ο Δήμος Χαλανδρίου διενήργησε ήδη απολύμανση στην παιδική χαρά της οδού Χαραυγής που βρίσκεται κοντά στον καταυλισμό, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet