Δράσεις ενημέρωσης για τη νόσο Alzheimer από το «Καρέλλειο»
Κοινωνία

Δράσεις ενημέρωσης για τη νόσο Alzheimer από το «Καρέλλειο»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer στις 21 Σεπτεμβρίου, το «Καρέλλειο – Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων», του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργανώνει σειρά δράσεων ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και πρόληψης σχετικά με τη νόσο.

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 από τις 13:00 έως τις 17:00 θα διεξαχθούν στον χώρο της Μονάδας στο Χαλάνδρι δωρεάν Τεστ Δεξιοτήτων Οδήγησης, από την αναπληρώτρια πρόεδρο του ΤΕΙ Εργοθεραπείας Ιωάννα Κατσούρη.

Ανήμερα και την επομένη της Παγκόσμιας Ημέρας Alzheimer (21 και 22 Σεπτεμβρίου 2015), σε συνεργασία με το Eμπορικό Κέντρο AVENUE, θα διεξαχθεί δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των επισκεπτών του εμπορικού κέντρου σχετικά με τη νόσο και θα χορηγηθούν από το επιστημονικό προσωπικό της Μονάδας δωρεάν Τεστ Μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών από τις 11:00 έως τις 20:00.

Την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015, σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλανδρίου, θα διεξαχθεί δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σχετικά με τη νόσο και θα χορηγηθούν από το επιστημονικό προσωπικό της Μονάδας δωρεάν Τεστ Μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών από τις 10:00 έως τις 13:00. Στη δράση θα συμμετέχει και η Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου.

Τόπος Διεξαγωγής: πλατεία Αγίου Νικολάου, Χαλάνδρι

Για δηλώσεις συμμετοχής στα τεστ δεξιοτήτων οδήγησης και για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το «Καρέλλειο – Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων» (Αφροδίτης 1 & Ηρώδου Αττικού, Χαλάνδρι), στον αριθμό τηλεφώνου 213 0227965, στο e-mail: [email protected] και στο facebook Καρέλλειο – Πρότυπο Κέντρο Alzheimer.

Δείτε τη σχετική αφίσα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet