Εθελοντικός Σύλλογος Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στον Δήμο Χαλανδρίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Εθελοντικός Σύλλογος Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στον Δήμο Χαλανδρίου

Τη δημιουργία Εθελοντικού Συλλόγου Πολιτικής Προστασίας στηρίζει ο Δήμος Χαλανδρίου.

Ο Εθελοντικός Σύλλογος θα δραστηριοποιηθεί στην άμεση αντιμετώπιση των φυσικών και τεχνολογικών καταστροφών, στην ευαισθητοποίηση του κοινού και τη δημιουργία οικολογικής συνείδησης στις νεότερες γενιές, στην αρωγή προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας μετά από κάθε φυσική ή μη καταστροφή και στην προστασία της ζωής και των περιουσιών μας, σε περιπτώσεις πυρκαγιών, πλημμυρών, σεισμών, δυστυχημάτων, χιονοπτώσεων κ.λπ.

Η Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας θα οργανωθεί πάνω στα πρότυπα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, βάσει των ισχυόντων νόμων και θα λάβει την απαιτούμενη εκπαίδευση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς.

Η δημοτική αρχή αναφέρει σχετικά: «Καλούμε τους συμπολίτες μας να αγκαλιάσουν αυτό το εγχείρημα και να συμβάλουν, με όποιον τρόπο επιθυμούν και μπορούν, σε αυτή την κοινή προσπάθεια.

Είναι η στιγμή που έννοιες και αξίες όπως η αλληλεγγύη, ο εθελοντισμός,  η συλλογικότητα και η οικολογική συνείδηση μπορούν και οφείλουν να μας ευαισθητοποιήσουν και να μας κινητοποιήσουν».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στον τηλεφωνικό αριθμό 697 7624949 (αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολιτών και Aθλητισμού, Χάρης Μαυρουδής).

Εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet