Εξ αποστάσεως συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης και συμβουλευτικής από το γραφείο Ψυχικής Υγείας Δήμου Χαλανδρίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Εξ αποστάσεως συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης και συμβουλευτικής από το γραφείο Ψυχικής Υγείας Δήμου Χαλανδρίου

Το γραφείο Ψυχικής Υγείας Παιδιού, Εφήβου και Οικογένειας του Δήμου Χαλανδρίου ενημερώνει τους πολίτες ότι το εξειδικευμένο προσωπικό του συνεχίζει να πραγματοποιεί συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης και συμβουλευτικής για γονείς, καθώς και συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης παιδιών και εφήβων, οι οποίες γίνονται εξ αποστάσεως λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι συνεδρίες πραγματοποιούνται μέσω τηλεδιάσκεψης ή τηλεφώνου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο στον τηλ. αριθμό: 210 6894444 (εσωτερικό 2) από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8:00-16:00.

«Με την απειλή της πανδημίας και λόγω των αναγκαίων περιοριστικών μέτρων που έχουν ληφθεί είναι φυσικό ενήλικες και παιδιά να διανύουν μια δύσκολη περίοδο με έντονα συναισθήματα φόβου, αγωνίας, θλίψης και ανίας. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο το προσωπικό του Κέντρου Ψυχικής Υγείας συνεχίζει να παρέχει ψυχολογική υποστήριξη εξ αποστάσεως στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη», καταλήγει το γραφείο Ψυχικής Υγείας Δήμου Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet