Επίσκεψη του γενικού γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο Παράρτημα Ρομά Δήμου Χαλανδρίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Επίσκεψη του γενικού γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο Παράρτημα Ρομά Δήμου Χαλανδρίου

Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του γενικού γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και καταπολέμησης της φτώχειας, Γιώργου Σταμάτη, και του επιτελείου του, οι οποίοι συνόδευαν τον κ. Jean-Eric Paquet, γενικό διευθυντή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για θέματα Έρευνας και Καινοτομίας στον χώρο του Παραρτήματος Ρομά του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Χαλανδρίου που βρίσκεται Αντιγόνης και Δαναΐδων.

Ο κ. Paquet βρισκόταν στην Ελλάδα για μια σύντομη επίσκεψη και θέλησε να δει από κοντά τα χρηματοδοτούμενα προγράμματα των κέντρων κοινότητας και να διερευνήσει τις ανάγκες που καλύπτουν, καθώς και τις υπηρεσίες που παρέχουν.

Στον χώρο του Κέντρου τους υποδέχτηκε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, Κώστας Ευθυμίου, ο οποίος με το στελεχιακό δυναμικό του Κέντρου Κοινότητας Ρομά τους ξενάγησε στις εγκαταστάσεις και ακολούθησε μια παρουσίαση τόσο της πολιτικής που υλοποιείται σχετικά με τα θέματα των Ρομά και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων όσο και για το σύνολο των δράσεων και  την παροχή υπηρεσιών που παρέχονται.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet