Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου

Ο Δήμος Χαλανδρίου ενημερώνει ότι αμέσως μόλις γνωστοποιήθηκε αρμοδίως, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, το κρούσμα κορωνοϊού μεταξύ του διδακτικού προσωπικού στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου (Φ. Λίτσα & Καλλισπέρη), κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, με επικεφαλής τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Κώστα Ευθυμίου, προχώρησε στην πλήρη απολύμανση του σχολικού συγκροτήματος.

Μετά την επιβεβαίωση του κρούσματος η δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας του τμήματος Α2 του σχολείου έως τις 18 Οκτωβρίου 2020.

Η διοίκηση σημειώνει ότι με απόφαση της Πολιτείας, λόγω των έκτακτων συνθηκών του κορωνοϊού, η αρμοδιότητα κλεισίματος των σχολείων δεν ανήκει πλέον στους Δήμους. Την απόφαση λαμβάνουν οι διευθυντές Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μετά από γνωμοδότηση του διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της οικείας Περιφερειακής Ενότητας, στη βάση του πρωτοκόλλου που έχουν δώσει οι ειδικοί επιστήμονες.

«Ο Δήμος Χαλανδρίου λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας για την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού και καλεί τους πολίτες να τηρούν όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας και να προσέρχονται μόνο με ραντεβού για την εξυπηρέτησή τους στις υπηρεσίες του Δήμου» καταλήγει η δημοτική αρχή. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet