Ευρεία η αποδοχή και η στήριξη που λαμβάνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Χαλανδρίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ευρεία η αποδοχή και η στήριξη που λαμβάνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Χαλανδρίου

Αναγνώριση του έργου που επιτελεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Χαλανδρίου συνιστά η γενναιόδωρη στήριξη που λαμβάνει η δομή καταπολέμησης της φτώχειας, από μεγάλες εταιρείες, φορείς και απλούς ιδιώτες, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ως αποτέλεσμα της συστηματικής προσπάθειας που γίνεται το τελευταίο διάστημα για την προσέλκυση νέων χορηγιών, μεγάλες εταιρείες του κλάδου των τροφίμων και των ποτών έχουν συστρατευτεί στην προσπάθεια να μείνει η αλληλεγγύη ζωντανή και να στηριχθούν οι περίπου 1.200 ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η διοίκηση επισημαίνει ότι τις προηγούμενες ημέρες οι άνθρωποι της δομής παρέλαβαν με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση τις παρακάτω χορηγίες:

  • ΒΙΚΟΣ Α.Ε. (Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων) – Πρόσφερε μεγάλη ποσότητα φυσικού μεταλλικού νερού.
  • ΚΑΜΠΟΣ ΧΙΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΥΜΩΝ & ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ – Πρόσφερε μεγάλη ποσότητα χυμών.
  • ΚΥΚΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΩΝ Α.Ε. – Πρόσφερε μεγάλη ποσότητα πελτέ ντομάτας.
  • ΜΕΛΙΣΣΑ – ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΒΕΕ  – Πρόσφερε μεγάλη ποσότητα ζυμαρικών.
  • ΝΟΥΝΟΥ (Friesland Campina Hellas) – Πρόσφερε μεγάλη ποσότητα γιαουρτιών.
  • «CITY» – ΚΑΒΑ ΦΡΑΓΓΕΔΑΚΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ (Ζωοδόχου Πηγής 18, Χαλάνδρι) – Πρόσφερε ζάχαρη και γάλα εβαπορέ.
  • COCA COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ – Πρόσφερε μεγάλη ποσότητα αναψυκτικών.
  • ELENI BREADSTICKS – Πρόσφερε κριτσίνια & κουραμπιεδάκια.

Σταθερά στο πλευρό του Κοινωνικού Παντοπωλείου και η Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου, που προσφέρει καθημερινά φρέσκο γάλα στους ωφελούμενους του Παντοπωλείου και μαζί δεκάδες ιδιώτες που καταθέτουν με αγάπη τη μικρή ή τη μεγαλύτερη συνεισφορά τους στην προσπάθεια που γίνεται από τη δομή, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

«Ευχή όλων μας να μην υπήρχε ανάγκη για δομές καταπολέμησης της φτώχειας. Όσο όμως υπάρχουν συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη θα βρισκόμαστε στο πλευρό τους. Η προσπάθεια αυτή δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς τις μικρές ή τις μεγάλες χορηγίες εταιρειών, φορέων και απλών πολιτών. Η άμεση και γενναιόδωρη ανταπόκριση μεγάλων εταιρειών του κλάδου τροφίμων και ποτών, μας τιμά και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet