Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Χαλανδρίου καλεί εκ νέου τους πολίτες να λάβουν τα μέτρα τους για την κακοκαιρία «Μπάλλος»
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Χαλανδρίου καλεί εκ νέου τους πολίτες να λάβουν τα μέτρα τους για την κακοκαιρία «Μπάλλος»

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Χαλανδρίου ενημερώνει τους πολίτες ότι, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, τα έντονα καιρικά φαινόμενα λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος» θα συνεχιστούν και το Σάββατο 16 Οκτωβρίου.

Για την προστασία των πολιτών η Πολιτική Προστασία αναφέρει τα εξής:

  • Να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, λόγω του αυξημένου κινδύνου πτώσης κλαδιών και εμφάνισης πλημμυρικών φαινομένων.
  • Να λαμβάνουν υπόψη τους ότι η μεγάλη ένταση της βροχής μπορεί να προκαλέσει υπερχείλιση των αγωγών της ΕΥΔΑΠ, όπως συνέβη την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στη Λ. Πεντέλης, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για την ασφαλή μετακίνηση οχημάτων και πεζών.
  • Να μην αφήνουν κλαδέματα και ογκώδη για αποκομιδή.
  • Να μην παρκάρουν τα οχήματά τους σε όλο το μήκος της οδού Ποταμού Καλαμά και στην οδό Κόδρου από την διασταύρωση με την οδό  Αγ. Βαρβάρας μέχρι την Κηφισίας.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στους τηλεφωνικούς αριθμούς 210 6811275, 210 6895820 και 210 6895824.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet