«Καινούργια» έγιναν 16 σχολεία του Χαλανδρίου
Κοινωνία

«Καινούργια» έγιναν 16 σχολεία του Χαλανδρίου

Εκτεταμένα έργα αναβάθμισης πραγματοποίησε κατά την περίοδο των διακοπών του Πάσχα η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χαλανδρίου σε 16 σχολεία της πόλης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα σχολεία απέκτησαν καινούργια γήπεδα, δάπεδα, παιχνίδια, χλοοτάπητες, τουαλέτες, βρύσες, μέχρι και όργανο καλλισθενικής γυμναστικής. Ακόμα, πραγματοποιήθηκαν ελαιοχρωματισμοί και έγιναν νέα γκράφιτι, δίνοντας ανοιξιάτικο χρώμα και φαντασία στους σχολικούς τοίχους.

Οι πασχαλινές παρεμβάσεις έγιναν στα: 2o, 4o, 6o, 7o, 9o, 10o, 12o, 16o Νηπιαγωγεία, στα: 4ο, 5ο, 6ο, 12ο, 14ο Δημοτικά Σχολεία, στα: 2ο και 4ο Γυμνάσιο καθώς και στο 2ο Λύκειο.

Ο Δήμος Χαλανδρίου έχει θέσει σε πρώτη προτεραιότητα την ριζική και συνεχή αναβάθμιση όλων των σχολείων της πόλης. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχει επενδύσει περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ για έργα και παρεμβάσεις στα σχολεία.

Ακόμα, έχει ξεκινήσει ήδη την υλοποίηση του σχεδίου για την ενεργειακή αναβάθμιση και αυτονόμηση του συνόλου των σχολικών μονάδων. Το έργο έχει ολοκληρωθεί σε 9 σχολεία και επεκτείνεται σε άλλα 21 στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet