Λαϊκή Συσπείρωση Χαλανδρίου: Είναι εγκληματίες και δολοφόνοι γιατί είναι ναζί!
Κοινωνία

Λαϊκή Συσπείρωση Χαλανδρίου: Είναι εγκληματίες και δολοφόνοι γιατί είναι ναζί!

Ανακοίνωση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Χαλανδρίου, την οποία και υπογράφουν οι δημοτικοί σύμβουλοι Καρατζά Λούλα, Λάμπρου Δημήτρης και Οικονόμου Ανδρέας.

Στην ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη αναφέρει:

Την Τετάρτη 7 Οκτώβρη ανακοινώνεται στο Εφετείο της Αθήνας η απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Σωματεία και φορείς του εργατικού – λαϊκού κινήματος έχουν οργανώσει συγκέντρωση, με την απαίτηση να τιμωρηθούν οι ναζί εγκληματίες.

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από την ημερομηνία έναρξης της δίκης της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Για την καθυστέρηση της δίκης ευθύνονται οι κυβερνήσεις τόσο της Ν.Δ. όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, αφού δεν είχαν πάρει εξαρχής όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση της διαδικασίας. Πέντε χρόνια οι εγκληματίες δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, σπέρνοντας το ναζιστικό ρατσιστικό τους δηλητήριο, παρά τα συντριπτικά αποδεικτικά στοιχεία που φανερώνουν την εγκληματική τους δράση, που απορρέει από την ίδια τη ναζιστική τους ιδεολογία.

Η αναγκαία καταδίκη τους δεν αρκεί για την αντιμετώπισή τους. Την τελειωτική απάντηση θα τη δώσει το οργανωμένο κίνημα, απομονώνοντάς τους κάθε λογής φασίστες από κάθε χώρο δουλειάς και μόρφωσης, από κάθε γειτονιά και πετώντας τους μια για πάντα στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Γυρνώντας την πλάτη στο ίδιο το σύστημα που γεννάει και θρέφει τον φασισμό.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση Χαλανδρίου απαιτούμε τη παραδειγματική καταδίκη των δολοφόνων νεοναζί της Χρυσής Αυγής, ως ελάχιστη τιμή στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, ως ελάχιστη «απάντηση» σε πολυάριθμες δολοφονικές επιθέσεις εργατών, όπως για παράδειγμα η δολοφονία του εργάτη Σαχζάντ Λουκμάν, οι δολοφονικές επιθέσεις σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, σε Αιγύπτιους ψαράδες, και οι εκατοντάδες ακόμα εκδηλώσεις βίας και μίσους απέναντι σε ανθρώπους που αγωνίζονται.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet