Μήνυμα για την παγκόσμια ειρήνη από τον δήμαρχο Χαλανδρίου στον εορτασμό των Θεοφανίων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Μήνυμα για την παγκόσμια ειρήνη από τον δήμαρχο Χαλανδρίου στον εορτασμό των Θεοφανίων

Μήνυμα για παγκόσμια ειρήνη έστειλε ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, κατά την τελετή Αγιασμού των Υδάτων, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου «Νίκος Πέρκιζας».

Την ευχή και την ελπίδα να ζήσουμε ένα ειρηνικό 2020 εξέφρασε ο κ. Σ. Ρούσσος, τονίζοντας τη σημασία της παγκόσμιας ειρήνης, τη στιγμή που τα σύννεφα του πολέμου μαζεύονται απειλητικά στην ευρύτερη περιοχή μας.

Ευχαρίστησε, επίσης, θερμά τους εργαζόμενους στον Δήμο, οι οποίοι είναι σε επιφυλακή τις τελευταίες μέρες λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, προκειμένου να συνδράμουν τους συμπολίτες μας.

Κατά την τελετή Αγιασμού των Υδάτων, που τέλεσε ο π. Αθανάσιος του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, πλήθος παιδιών από τις ακαδημίες κολύμβησης του Δήμου βούτηξαν για τον Σταυρό, παρά το τσουχτερό κρύο.

Ο τυχερός που έπιασε τον Σταυρό είναι ο μαθητής της Β’ Γυμνασίου Βίκτωρας Συφαλάκης, ο οποίος φοιτά επί σειρά ετών στις ακαδημίες κολύμβησης του Δήμου.

Η τελετή έκλεισε με μια εξαιρετική επίδειξη από την ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης του Συλλόγου «Νηρέας» Χαλανδρίου, ενώ τον εορταστικό τόνο έδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου.

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Παιδείας & Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), Χάρης Μαυρουδής, συνεχάρη όλα τα παιδιά που αψήφησαν το κρύο και βούτηξαν για τον Σταυρό. Θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια στα παιδιά που συμμετείχαν ανακοίνωσε και η Διεύθυνση Αθλητισμού & Παιδείας.

Στον εορτασμό των Θεοφανίων στον Δήμο Χαλανδρίου παρευρέθηκαν ο γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, Σπύρος Αδαμόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γεράσιμος Λυμπεράτος, η αντιδήμαρχος Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής, Ιωάννα Αθανασάτου, ο αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολιτών – Αθλητισμού, Χάρης Μαυρουδής, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Διοικητικών Υπηρεσιών, Σέργιος Γκάκας, η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Έλενα Χριστούλη. Παρέστησαν, επίσης, ο επικεφαλής της παράταξης Χαλάνδρι σε Δράση, Γιώργος Κουράσης, ο επικεφαλής της παράταξης Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023, Μάνος Κρανίδης, ο επικεφαλής της παράταξης Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία, Άγγελος Νταβίας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θανάσης Τσιάμπας, Γιώργος Θέος, Καλλίοπη Κρανίδη και η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου, Κατερίνα Παλάσκα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet