Νέα προγράμματα στο ΚΔΒΜ Χαλανδρίου
Κοινωνία

Νέα προγράμματα στο ΚΔΒΜ Χαλανδρίου

Ο Δήμος Χαλανδρίου και το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης), συνεχίζει τη λειτουργία του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Χαλανδρίου και για το έτος 2014-2015 συμπεριλαμβάνει νέα προγράμματα εκπαίδευσης.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης-Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης-Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα προσφερόμενο πρόγραμμα είναι δωρεάν και μπορούν να το παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται:

  1. Συμπλήρωση σχετικής αίτησης
  2. Φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου.

Εγγραφές: Καθημερινά 11.00-13.00 π.μ.

Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά από 11:00 έως 13:00 στη Ριζάρειο Σχολή, Ριζαρείου 1, Χαλάνδρι, τηλ.: 210 6823964.

Εναλλακτικά η αίτηση μπορεί να συμπληρωθεί και ηλεκτρονικά και αποστέλλεται στο email: [email protected] ή στο fax: 210 6823964.

Δείτε την Αίτηση Συμμετοχής Εκπαιδευόμενου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet