Νέος κύκλος μικροβιοκτονίας  στο Χαλάνδρι – Λιγότεροι πολίτες στους δρόμους
Κοινωνία

Νέος κύκλος μικροβιοκτονίας στο Χαλάνδρι – Λιγότεροι πολίτες στους δρόμους

Η κατάσταση το Σάββατο 21 Μαρτίου στο Χαλάνδρι ήταν καλύτερη από τις προηγούμενες ημέρες, όπως ενημερώνει η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Έλενα Χριστούλη.

Όπως αναφέρει με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, «όλο και λιγότεροι στους δρόμους και στις πλατείες. Αυτό είναι αισιόδοξο μήνυμα. Πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε για να αντέξουμε την πρόκληση αυτού του υπέροχου ηλίου. Να σκεφτούμε ότι η ζέστη θα είναι σύμμαχός μας σε αυτόν τον τρομερό αγώνα που κάνουμε όλοι μας για να νικήσουμε τον ιό».

«Εμείς βέβαια δεν μπορούμε να μείνουμε σπίτι…» συνεχίζει η κ. Χριστούλη, ενημερώνοντας ότι από το πρωί απολυμάνθηκαν τα κτήρια του Δήμου, παρουσία του δημάρχου, Σίμου Ρούσσου, του αντιδημάρχου Κώστα Ευθυμίου και της ίδιας.

Η κ. Χριστούλη ευχαριστεί τους υπαλλήλους του Δήμου Χαλανδρίου Χρήστο Βλάχο και Ελένη Δεσιώτου «που ήταν μαζί μας Σαββατιάτικα και φάγανε κι αυτοί όλο το χημικό…».

Στο πλαίσιο της δράσης ολοκληρώθηκε ένας ακόμη κύκλος μικροβιοκτονίας στο Κέντρο Νεότητας, στο Κέντρο Κοινότητας Ρομά, στην Ιματιοθήκη, στην Τεχνική Υπηρεσία, στην Κοινωνική Υπηρεσία, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στο Συσσίτιο, στο Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής (ΣΚΕΠΙ), στις εγκαταστάσεις της αυτεπιστασίας, στο Ξυλουργείο, το Σιδεράδικο κ.λπ.

«Θέλω να είμαι αισιόδοξη… αλλά προσοχή! Μην υποχωρήσει κάνεις!!! ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!!! ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! και βοηθάμε τον διπλανό μας που μπορεί να βρίσκετε σε μεγάλη ανάγκη αυτή τη στιγμή» καταλήγει στην ανάρτησή της η αντιδήμαρχος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet