Ξεκινούν στις 8 Δεκεμβρίου οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Χαλάνδρι
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ξεκινούν στις 8 Δεκεμβρίου οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Χαλάνδρι

Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην κεντρική πλατεία της πόλης, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Χαλανδρίου.

Τα λαμπιόνια του δένδρου θα ανάψουν στις 6 το απόγευμα με την Παιδική Χορωδία και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου να τραγουδούν χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ενώ βεγγαλικά θα φωτίσουν τον ουρανό.

Την ίδια μέρα, η πόλη εγκαινιάζει ένα μικρό χριστουγεννιάτικο χωριό που θα φιλοξενήσει πληθώρα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους. Δύο μικρά ξύλινα σπιτάκια θα εγκατασταθούν στην πλατεία όπου θα παραμείνουν καθ΄ όλη την εορταστική περίοδο: το ταχυδρομείο του Άη Βασίλη, όπου τα παιδιά θα μπορούν να αφήσουν τα γράμματά τους, και το σπίτι των ξωτικών, που θα στεγάζει διάφορες εκδηλώσεις, δράσεις και εργαστήρια για παιδιά.

Μαζί με το χριστουγεννιάτικο δένδρο θα έρθει στην πόλη και το χριστουγεννιάτικο τρενάκι με το οποίο θα μπορούν όλοι και όλες να κάνουν δωρεάν μαγικές βόλτες.

Το κοινό θα υποδεχτούν στην εκδήλωση χαρούμενoι ξυλοπόδαροι, ντυμένοι χριστουγεννιάτικα και μια χριστουγεννιάτικη μασκότ θα παίζει και θα φωτογραφίζεται με παιδιά και ενήλικες, ενώ παράλληλα ζογκλέρ θα δίνουν παράσταση  δρόμου με κρυστάλλινες μπάλες, φωτιές, κορίνες, κρίκους κ.ά. και ένα διασκεδαστικό διαδραστικό θέαμα με γιγάντιες σαπουνόφουσκες (bubble show) θα ξετρελάνει τους παρευρισκόμενους κάθε ηλικίας.

Από την εκδήλωση δεν θα λείψουν τα χριστουγεννιάτικά κεράσματα από τον Εμπορικό Σύλλογο Χαλανδρίου και γνωστά ζαχαροπλαστεία της πόλης.

Μια ώρα νωρίτερα από τη φωταγώγηση του δέντρου, στις 5 το απόγευμα, τα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου θα στολίσουν το χριστουγεννιάτικα δένδρο που είχαν φυτέψει οι ίδιοι/ες την περασμένη χρονιά μπροστά στο Ηρώο.

Πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2017 του Δήμου Χαλανδρίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet