Παρατείνεται έως 29 Φεβρουαρίου 2016 η λειτουργία του ΚΔΒΜ Χαλανδρίου
Κοινωνία

Παρατείνεται έως 29 Φεβρουαρίου 2016 η λειτουργία του ΚΔΒΜ Χαλανδρίου

Παρατείνεται έως τις 29 Φεβρουαρίου 2016 η λειτουργία του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Χαλανδρίου.

Ο Δήμος Χαλανδρίου και το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του ΚΔΒΜ του Δήμου Χαλανδρίου στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις εθνικής εμβέλειας και τοπικής εμβέλειας και θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο του 2015.

Η νέα αίτηση για το χειμερινό εξάμηνο 2015-2016 αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Δήμο Χαλανδρίου στα τέλη Αυγούστου 2015.

Για την επιλογή – δήλωση των προγραμμάτων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση του ΚΔΒΜ για το περιεχόμενο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και το αντίστοιχο εκπαιδευτικό υλικό.

Οι βεβαιώσεις παρακολούθησης των προγραμμάτων της προηγούμενης περιόδου θα παραδίδονται τον Σεπτέμβριο από το γραφείο του ΚΔΒΜ Χαλανδρίου.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

ΚΔΒΜ Χαλανδρίου: Ριζαρείου 1, Ριζάρειος Σχολή, Χαλάνδρι, τηλ: 210 6823964.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet