Ποιες εκδηλώσεις οργανώνει ο Δήμος Χαλανδρίου για την Ημέρα της Γυναίκας
newsbomb.gr
Κοινωνία

Ποιες εκδηλώσεις οργανώνει ο Δήμος Χαλανδρίου για την Ημέρα της Γυναίκας

Σειρά εκδηλώσεων διοργανώνει η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Χαλανδρίου, σε συνεργασία με τη Δ/νση Πολιτισμού του Δήμου, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα:

  • Τετάρτη 6 Μαρτίου: Παρουσίαση του βιβλίου της Αρετής Γεωργοσοπούλου με τίτλο «Ευτυχώς που τα παίρνει η θάλασσα» και θέμα τις σχέσεις των δύο φύλων και την ενδυνάμωση της γυναίκας. Για το βιβλίο θα μιλήσουν η δημοσιογράφος Ελένη Τσερεζόλε και η συγγραφέας.Σολωμού 10, ώρα 18.00. Είσοδος ελεύθερη.
  • Παρασκευή 8 Μαρτίου: Θεατρική παράσταση με το έργο «Success story μιας γυναίκας λούζερ» από την ομάδα «Μπουφόνοι». Πρόκειται για μια σπονδυλωτή παράσταση, όπου επίκεντρο είναι η γυναίκα αλλά όχι μόνη. Οι άνδρες, είτε μαζί είτε χώρια, βρίσκονται εκεί στο ίδιο ταξίδι, άλλοτε με γέλιο κι άλλοτε με κλάμα, σε μια διαδρομή προς τη γνώση. Κέντρο Νεότητας (Αντιγόνης & Δαναΐδων), ώρα 20.00. Είσοδος ελεύθερη. Διάρκεια Παράστασης: 100’ με το διάλειμμα.
  • Σάββατο 9 Μαρτίου: Σεμινάρια αυτοάμυνας (λεκτικής και σωματικής) Το σεμινάριο διεξάγεται δωρεάν από τη γυναικεία ομάδα αυτοάμυνας της Άντας Τσαρέα, στην αίθουσα χοροδιδασκαλείου του Δήμου Χαλανδρίου (Αριστοτέλους 42), από 10.30 έως 15.00. Οι ενδιαφερόμενες να συμμετάσχουν καλούνται να στείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Πρώτα θα γίνει η επίδειξη πρακτικής αυτοάμυνας (10.30 – 12.30). Θα ακολουθήσει μισάωρο διάλειμμα και θα ακολουθήσει το σεμινάριο λεκτικής αυτοάμυνας (13.00 – 15.00), μέσω της οποίας μαθαίνουμε τα όρια μας, τι σημαίνει συναίνεση και πώς ανταποκρινόμαστε στη βία χωρίς βία. Όσες παρακολουθήσουν πρέπει να φοράνε άνετα ρούχα και, αν είναι δυνατόν κάλτσες αντιολισθητικές, να έχουν μαζί τους ένα μαξιλάρι, ένα τετράδιο, στυλό και περιοδικά που διαβάζουν (τα οποία θα κοπούν για να δημιουργηθεί κολάζ).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet