Πολύτιμη η στήριξη ιδιωτών και φορέων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο του Δήμου Χαλανδρίου τον Ιούνιο
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

Πολύτιμη η στήριξη ιδιωτών και φορέων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο του Δήμου Χαλανδρίου τον Ιούνιο

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο του Δήμου Χαλανδρίου ευχαριστεί τις τοπικές επιχειρήσεις, τις εταιρείες και τους φορείς που και τον μήνα Ιούνιο στήριξαν τη δομή, προσφέροντας προϊόντα, τα οποία διατέθηκαν στους 1.200 ωφελούμενους του προγράμματος.

Στο πλευρό του Κοινωνικού Παντοπωλείου – Συσσιτίου βρέθηκαν και τον μήνα Ιούνιο οι εταιρείες «CHIPITA S.A.», «Ok…anytime market» και «Super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ», οι φούρνοι «Αρτόσπορος», «Κλεοπάτρα» και «Χαιρέτη», τα ζαχαροπλαστεία «Fresh» (Κώστα Βάρναλη 60) και «Fresh» (Παπανικολή), τα κρεοπωλεία «Ρούσσης», «Δαβούτης», «Δουλαβέρης», «Πότσης», «Ψυρράκος» και «Δημήτρης», τα οπωροπωλεία «Βουνό» και «Αφθονία», το ιχθυοπωλείο «Η Ραφήνα» και ο φορέας «ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Ιδιαίτερα σημαντική και η καθημερινή, πλέον, προσφορά της Φιλαρμονικής του Δήμου σε φρέσκο γάλα, το οποίο διατίθεται στους ωφελούμενους του συσσιτίου, αλλά και η προσφορά της σε τρόφιμα.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και σε όλους τους δημότες Χαλανδρίου, «που συνεχίζουν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, όπως και είδη ένδυσης, υπόδησης και οικιακής χρήσης, πάντα προσεγμένα και σε αρίστη κατάσταση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet