Σίμος Ρούσσος: Ό,τι καλό έγινε στο Χαλάνδρι οφείλεται πρωτίστως στους εργαζομένους
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Σίμος Ρούσσος: Ό,τι καλό έγινε στο Χαλάνδρι οφείλεται πρωτίστως στους εργαζομένους

Τη συμβολή των εργαζομένων του Δήμου στην υλοποίηση όσων γίνονται στην πόλη εξήρε ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, μιλώντας την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου των Εργαζομένων.

«Το 2015, στην αντίστοιχη εκδήλωση για την κοπή της πίτας, είχα υποστηρίξει πως θα κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας για να σταθούμε στο πλευρό των εργαζομένων που δέχονταν, και λόγω των μνημονίων, σφοδρότατη επίθεση απαξίωσης και μισθολογικής. Το κάναμε. Σε ό,τι αφορά τον Δήμο μας και ενισχύθηκε με 250 επιπλέον συναδέλφους και ό,τι περιθώριο οικονομικής ενίσχυσης υπήρχε το εξαντλήσαμε και τις συνθήκες εργασίας φροντίσαμε. Οι προσπάθειές μας αυτές θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα με την ανέγερση του καινούργιου κτηρίου του Δήμου και με τον καινούργιο χώρο της υπηρεσίας καθαριότητας», τόνισε ο δήμαρχος Χαλανδρίου και συμπλήρωσε:

«Σε αυτά τα πέντε χρόνια έγιναν πολλά. Ό,τι καλό έγινε στην πόλη οφείλεται πριν από όλα στους εργαζόμενους του Δήμου, που καταγράφουν, μελετούν, καθαρίζουν, κόβουν, παραλαμβάνουν, φτιάχνουν εντάλματα, πληρωμές κ.λπ. Τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς αυτό τον κόσμο.

»Και θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις που δεν είναι απαιτήσεις μιας διοίκησης, αλλά απαιτήσεις μια πόλης. Όλοι αυτοί απέδειξαν, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι όλες αυτές οι συκοφαντικές επιθέσεις που έγιναν σε βάρος των δημοσίων υπαλλήλων γενικά και των εργαζομένων στην Τ.Α. δεν είχαν καμία βάση».

Στην όμορφη εκδήλωση των εργαζομένων του Δήμου παραβρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Σέργιος ΓκάκαςΈλενα Χριστούλη, Χάρης Μαυρουδής, ο πρόεδρος του Δ.Σ., Γεράσιμος Λυμπεράτος, ο επικεφαλής της παράταξης Χαλάνδρι σε Δράση, Γιώργος Κουράσης, ο επικεφαλής της παράταξης Μένω στο Χαλάνδρι, Νίκος Πράσσος, ο επικεφαλής της παράταξης Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023, Μάνος Κρανίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Χριστουλάκης, Θεοδώρα Αλεξανδρή, Καλλιόπη Κρανίδη, Κωνσταντίνα-Τάνια Καραγιάννη και Κατερίνα Καζάνη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet