Σε 115 πολίτες χορήγησε φάρμακα τον Σεπτέμβριο το Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Χαλανδρίου
Κοινωνία

Σε 115 πολίτες χορήγησε φάρμακα τον Σεπτέμβριο το Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Χαλανδρίου

Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Χαλανδρίου στήριξε 115 πολίτες και τον Σεπτέμβριο. «Παραμένει σταθερά υψηλός ο αριθμός των συμπολιτών μας που εξυπηρετούνται από το Κοινωνικό Φαρμακείο», όπως προκύπτει από τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία για τον μήνα Σεπτέμβριο του 2020, επισημαίνει ο Δήμος.

Ειδικότερα, τον περασμένο μήνα εξυπηρετήθηκαν 115 άτομα με τη χορήγηση 193 τεμαχίων φαρμάκων και 91 τεμαχίων παραφαρμακευτικού υλικού.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο αποτελεί έναν από τους σταθερούς πυλώνες του δικτύου κοινωνικής προστασίας που έχει αναπτύξει η διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου για την προστασία των πολιτών οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Λειτουργεί πλέον στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής «Αττική 2014-2020 – Προώθηση της κοινωνικής ένταξης, καταπολέμηση της φτώχειας και κάθε μορφής διακρίσεων», με τη συνεργασία του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Χαλανδρίου διανέμονται ελληνικά γενόσημα φάρμακα που αποτελούν δωρεά της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, καθώς και υγειονομικό υλικό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet