Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Χαλανδρίου ξανανοίγουν και ξεφαντώνουν
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Χαλανδρίου ξανανοίγουν και ξεφαντώνουν

Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού έγινε την Τετάρτη 22 Ιουνίου η γιορτή για την επανέναρξη της λειτουργίας των ΚΑΠΗ και την υποδοχή των μελών τους και πάλι στους γνώριμους χώρους της πόλης μας.

Στη μεγάλη αίθουσα του ιδρύματος ΖΗΣΗ συγκεντρώθηκαν από νωρίς δεκάδες γυναίκες και άντρες, μέλη των ΚΑΠΗ, που παρακολούθησαν χορευτική παράσταση με παραδοσιακούς χορούς και στολές από χορευτική ομάδα του ιδρύματος ΖΗΣΗ. Στη συνέχεια έσυραν το χορό και οι ίδιοι/ίδιες, ενώ απόλαυσαν τα δροσερά ποτά και γλυκά, που πρόσφερε ο Δήμος Χαλανδρίου.

Η δημοτική αρχή σημειώνει ότι η εντεταλμένη για τα ΚΑΠΗ Χαλανδρίου δημοτική σύμβουλος Ευγενία Κατούφα, καλωσορίζοντας τους συγκεντρωμένους/συγκεντρωμένες, θύμισε ότι τα ΚΑΠΗ της πόλης… δεν μπήκαν σε καραντίνα, αντίθετα εξακολούθησαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ατομική βάση. Διαβεβαίωσε, δε, ότι, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, τα ΚΑΠΗ θα αναπτύξουν και πάλι το πλούσιο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων τους.

Στην εκδήλωση τον δήμαρχο Χαλανδρίου εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σέργιος Γκάκας, ενώ παρευρέθηκαν ο επικεφαλής της παράταξης Χαλάνδρι 2023 Μάνος Κρανίδης και η δημοτική σύμβουλος Θεοδώρα Αλεξανδρή.

Τα ΚΑΠΗ Χαλανδρίου ευχαριστούν θερμά το ίδρυμα ΖΗΣΗ για την παραχώρηση του χώρου για πολλοστή φορά και ιδιαιτέρως τους χορευτές και χορεύτριες, για την παράσταση που έδωσαν προσφέροντας ένα ευχάριστο θέαμα στους φίλους και τις φίλες μας της Τρίτης Ηλικίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet