Το ανθρώπινο δράμα πίσω από την αυτοκτονία του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου στο Χαλάνδρι
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Το ανθρώπινο δράμα πίσω από την αυτοκτονία του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου στο Χαλάνδρι

Για καιρό έδινε άνιση μάχη με τον καρκίνο ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, 62 ετών, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε την Τρίτη μέσα στο σπίτι του, στο Χαλάνδρι.

Ο αυτόχειρας έκανε θεραπείες, αλλά η κατάσταση της υγείας του δεν βελτιωνόταν, ενώ η ψυχολογική του κατάσταση είχε επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα. Ο αντιεισαγγελέας αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του με ένα όπλο, το οποίο βρέθηκε δίπλα του μετά το απονενοημένο διάβημα. Στον χώρο άφησε και ένα ιδιόχειρο σημείωμα για την οικογένειά του, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία.

Ο αντιεισαγγελέας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο δικαστικό σώμα. Όταν αρρώστησε έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. Έπασχε από μία επιθετική μορφή καρκίνου και είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας». Αναγκάστηκε να αφήσει την υπηρεσία του, καθώς οι θεραπείες δεν του άφηναν περιθώρια. Αυτό τον επηρέασε ακόμα περισσότερο ψυχολογικά, αφού λάτρευε τη δουλειά του.

Πρόσφατα ζήτησε και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, καθώς ήθελε να γυρίσει στο σπίτι του.

Τον Οκτώβριο του 2016, ο αυτόχειρας είχε εκλεγεί προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, αντικαθιστώντας τον Ισίδωρο Ντογιάκο. Στην ψηφοφορία που είχε διεξαχθεί για τη θέση του επικεφαλής της Εισαγγελίας έλαβε 46 ψήφους έναντι 31 που συγκέντρωσε ο συνυποψήφιος του Παντελής Στραγάλης. Τρεις εισαγγελικοί λειτουργοί έριξαν λευκό. 

Πηγή: huffingtonpost.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet