Χαλάνδρι: Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης – Πότε και πώς υποβάλλονται οι αιτήσεις
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Χαλάνδρι: Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης – Πότε και πώς υποβάλλονται οι αιτήσεις

Από τη Δευτέρα 23 Μαΐου, και ώρα 08:00, έως την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022, και ώρα 18:00, θα υποβάλλονται οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Χαλανδρίου.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά:

  1. Ιατρική βεβαίωση πρόσφατη (προ ενός μηνός) υπογεγραμμένη από παιδίατρο (σφραγίδα – υπογραφή).
  2. Βεβαίωση εγγραφής ή αντίγραφο ελέγχου δημόσιου δημοτικού η νηπιαγωγείου Χαλανδρίου.

Χρήσιμες επισημάνσεις:

  • Στην αίτηση συμμετοχής αναγράφονται αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία.
  • Οι αιτήσεις που θα υποβληθούν σε χρόνο προγενέστερο της ημέρας και ώρας έναρξης ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές.
  • Για τη συμμετοχή των μαθητών/τριών, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας και ώρας υποβολής της αίτησης κατά την διάρκεια των εγγραφών.
  • Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν το τμήμα Παιδείας & Φροντίδας Σχολικών Μονάδων στα τηλ.: 210 6899924 -926 -927 & 937.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, το φετινό πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης είναι το μεγαλύτερο που έγινε ποτέ στον Δήμο Χαλανδρίου, καθώς θα φιλοξενήσει 1.600 παιδιά.

Το πρόγραμμα καλοκαιρινής φύλαξης με δημιουργική απασχόληση μαθητών/μαθητριών, το οποίο έτυχε της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι ΔΩΡΕΑΝ, θα φιλοξενηθεί σε επτά σχολικά συγκροτήματα του Δήμου και θα υλοποιηθεί σε δύο περιόδους:

  • 1η περίοδος: 27/6/2022 -12/7/2022.
  • 2η περίοδος: 13/7/2022 – 29/7/2022.

Τέλος, η δημοτική αρχή αναφέρει: «Σε κάθε περίοδο θα φιλοξενηθούν 800 παιδιά, που θα χαρούν πολύτιμες ώρες ξενοιασιάς και δημιουργίας με τη συνδρομή 72 παιδαγωγών, γυμναστών και καθηγητών καλλιτεχνικών μαθημάτων, τους οποίους θα προσλάβει ο Δήμος με ίδια δαπάνη. Αν συνυπολογιστεί και το πρόγραμμα της Αθλητικής Κατασκήνωσης, που ξεκινάει τις επόμενες μέρες, συνολικά 2.350 παιδιά του Χαλανδρίου θα βρουν, φέτος το Καλοκαίρι, μια διέξοδο ασφαλούς και δημιουργικής απασχόλησης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet