Χαλάνδρι σε Δράση: Να απευθυνθείτε στη Δικαιοσύνη αν έχετε κάτι να πείτε κ. Ρούσσο
Κοινωνία

Χαλάνδρι σε Δράση: Να απευθυνθείτε στη Δικαιοσύνη αν έχετε κάτι να πείτε κ. Ρούσσο

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στη δημοτική παράταξη Χαλάνδρι σε Δράση και τη δημοτική αρχή για τις εξελίξεις αναφορικά με το κυλικείο στο Κοιμητήριο του Χαλανδρίου. Αυτήν τη φορά, η παράταξη, με επικεφαλής την Κ. Αγαπητού, καλεί τον δήμαρχο Σ. Ρούσσο «να απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη εάν έχει να πει κάτι νέο», τονίζοντας ότι «η πόλη έχει σοβαρά προβλήματα να επιλύσει και οι δημότες αγωνιούν».

Ειδικότερα, η δημοτική παράταξη αναφέρει: «Λοιπόν, για να τελειώνουμε, κ. Ρούσσο. Αν θυμάστε είστε δήμαρχος Χαλανδρίου σχεδόν οκτώ χρόνια. Θα πρέπει να σταματήσετε επιτέλους να ρίχνετε λάσπη στον ανεμιστήρα κάθε λίγο και λιγάκι σχετικά με τη “αμαρτωλή” και “πελατειακή” σύμβαση του κυλικείου στο Κοιμητήριο.

Το Χαλάνδρι έχει σοβαρά προβλήματα να επιλύσει και οι δημότες του αγωνιούν. Εσείς προφανώς, επειδή δεν ασχολείστε, αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια για το θέμα του κυλικείου στο Κοιμητήριο. Αν έχετε κάτι να πείτε, κάτι νέο, έχετε μονόδρομο μπροστά σας. Ονομάζεται Δικαιοσύνη. Εμείς είμαστε πρόθυμοι να το προχωρήσουμε. Εσείς;

Επίλογος, λοιπόν, με τα εξής ερωτήματα:

  1. Πουθενά στην ανακοίνωση σας δεν αναφέρετε ποιος ήταν ο λόγος, που η δική σας “αναμάρτητη” σύμβαση, κατέληξε… μη πραγματοποιήσιμη.
  2. Πουθενά δεν κάνετε λόγο, γιατί ο “λυτρωτής” σας δεν υπέγραψε τελικά το μισθωτήριο της “αναμάρτητης” σύμβασής σας. Μήπως, για να μη καταλήξει σε φιάσκο, όπως και το πάρκινγκ της “25 ης Μαρτίου”, όπου το χρέος ανέρχεται μαζί με τη ΔΕΗ στα 400.000 ευρώ;

Επί του πιεστηρίου: Αληθεύει, ότι τελικά κατατέθηκε μόλις μία προσφορά για το κυλικείο του κοιμητηρίου; Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του και να “φωτογραφίσει”, ό,τι θέλει».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet