Εκδήλωση για την επανεκκίνηση της χώρας μετά την πανδημία διοργάνωσε η ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. στο Χαλάνδρι
Πολιτική

Εκδήλωση για την επανεκκίνηση της χώρας μετά την πανδημία διοργάνωσε η ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. στο Χαλάνδρι

Η ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Χαλανδρίου διοργάνωσε διαδικτυακή ομιλία, μέσω Zoom, η οποία μεταδιδόταν ταυτοχρόνως live στην σελίδα της Τοπικής Oργάνωσης Χαλανδρίου στο F/B, την Κυριακή 18 Απριλίου 2021, με θέμα «RESTART στην οικονομία, ανάπτυξη, παιδεία και υγεία μετά  την πανδημία». 

Κύριοι ομιλητές ήταν οι υπουργοί και βουλευτές Β1 Βόρειου Τομέα Κωστής Χατζηδάκης, υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Άδωνις- Σπυρίδων Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκη Κεραμέως, υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Γιώργος Κουμουτσάκος, βουλευτής Βόρειου Τομέα, Θοδωρής Ρουσόπουλος,  βουλευτής Βόρειου Τομέα, Δημήτρης Καιρίδης, βουλευτής Βόρειου Τομέα.

Απουσίασε, λόγω κυβερνητικών υποχρεώσεων, η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη.

Στη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε με πρωτοβουλία της προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης Χαλανδρίου της Ν.Δ., Χριστίνας Πατρικάκου, συζητήθηκαν άκρως επίκαιρα θέματα που αφορούν τη χώρα μας την περίοδο της πανδημίας που διανύουμε. 

Στην παρέμβασή της, μεταξύ άλλων, η κ. Πατρικάκου αναφέρθηκε και στον Δήμο Χαλανδρίου, σημειώνοντας:

«Καταθέτω την προσωπική μου πικρία και ως άτομο και ως θεσμικό όργανο. Από το 2014 ο Δήμος Χαλανδρίου έχει περάσει σε ένα δήμαρχο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, προερχόμενο από το ΚΚΕ. Γιατί και το 2014 και το 2019 είμασταν διασπασμένοι και κατακερματισμένοι. Αυτό που ζητώ ως πρόεδρος είναι η δική σας συμμετοχή (σ.σ.: των υπουργών και βουλευτών που συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη), ως εγγυητές της ενότητας της παράταξης, προκειμένου να ανακτήσουμε τα ηνία του Δήμου. Σήμερα σταματώ εδώ! Αλλά επειδή το θέμα αυτό είναι σοβαρό, θέλω το επόμενο διάστημα να έχουμε όλοι μαζί μια συνεργασία προς αυτήν την κατεύθυνση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet