Πίτα για το ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ
Πολιτική

Πίτα για το ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Πίτα για το ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗΤην Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του συνδυασμού ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ.

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αφροδίτη Χατζηγεωργίου υποδέχτηκε τους καλεσμένους του δημάρχου Χαλανδρίου Γιώργου Κουράση και του συνδυασμού του, ενώ με τη χρήση οπτικοακουστικού υλικού δόθηκε η δυνατότητα σε όλους τους παρευρισκόμενους να ενημερωθούν για το έργο της διοίκησης του Δήμου την τελευταία τριετία. Σε αυτό ακριβώς το έργο ήταν ήταν βασισμένος και ο χαιρετισμός-ομιλία του κ. Γ. Κουράση.

Όπως τόνισε, το έργο της διοίκησης έγινε αθόρυβα, σεμνά και χωρίς τυμπανοκρουσίες, έχοντας πάντα ως γνώμονα τις ανάγκες των δημοτών και την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο δήμαρχος Χαλανδρίου σε σημαντικά έργα βασικής υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη, στο νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου, που επιτεύχθηκε -όπως τόνισε- χάρη στη σκληρή και συστηματική δουλειά, καθώς και στην απορρόφηση πόρων από συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα.

Επιπλέον, ο δήμαρχος Χαλανδρίου, στην ομιλία του, έδωσε έμφαση στο σημαντικό έργο που επιτελείται στις Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας, με βασικούς πυλώνες το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τη δομή Παροχής Συσσιτίων, ενώ έκανε εκτενή αναφορά στο έργο και τις δράσεις της διοίκησης στους τομείς Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Ν.Δ. Σοφία Βούλτεψη, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά Νικόλαος Γεωργόπουλος, ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος και η περιφερειακή σύμβουλος Θάλεια Καραΐνδρου. Παρέστησαν, επίσης, οι δήμαρχοι των όμορων Δήμων, Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου, Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, Βριλησσίων Κώστας Ιωαννίδης και ο πρώην δήμαρχος Πεύκης και πρόεδρος της ΄Ενωσης Δημάρχων Αττικής Παύλος Καμάρας.

Στους χαιρετισμούς που απηύθυναν, οι παραβρισκόμενοι αναφέρθηκαν στο ήθος και στην εντιμότητα του κ. Γιώργου Κουράση, εξαίροντας τη χρηστή διαχείριση και το σπουδαίο έργο της διοίκησης του Δήμου. Παράλληλα, εξέφρασαν την ευχή για την επανεκλογή του στο τιμόνι της δημαρχίας κατά τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα πνοής στο Χαλάνδρι και να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της πόλης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, υποψηφίων του συνδυασμού ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ στις εκλογές του 2010, αλλά και των πρώτων νέων υποψηφίων που θα στηρίξουν την προσπάθεια επανεκλογής του κ. Γιώργου Κουράση στις επερχόμενες εκλογές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet