Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου στις 5 Φεβρουαρίου
Πολιτική

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου στις 5 Φεβρουαρίου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:30 στο παλαιό δημαρχείο της πόλης (Γρ. Γυφτοπούλου 2, Χαλάνδρι).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

 1. Συμμετοχή του Δήμου Χαλανδρίου σε πρόταση στο Πράσινο Ταμείο.
 2. Πρόσληψη προσωπικού (4 άτομα) με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την πράξη «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Χαλανδρίου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014-2020».
 3. Έγκριση έκδοσης εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης στα πλαίσια της Σύμβασης Πώλησης φυσικού αερίου από τη Δημόσια Επιχείρηση Αερίου Α.Ε. (ΔΕΠΑ Α.Ε.) στον Δήμο Χαλανδρίου.
 4. Έγκριση πρακτικών επίλυσης φορολογικών διαφορών.
 5. Συμπληρωματική τροποποίηση σχετικά με τη λειτουργία της Διεύθυνσης Διαχείρισης Απορριμμάτων & Ανακύκλωσης σε 24ωρη βάση καθώς και Κυριακές και εξαιρέσιμες έτους 2020.
 6. Λήψη απόφασης για τη μη δυνατότητα υλοποίησης με ίδια μέσα επειδή δεν επαρκεί το προσωπικό του Δήμου και έγκριση σκοπιμότητας της υπηρεσίας «Κλάδεμα ψηλών δέντρων».
 7. Λήψη απόφασης για τη μη δυνατότητα υλοποίησης με ίδια μέσα επειδή δεν επαρκεί το προσωπικό που υπηρετεί στην οργανική μονάδα του Τμήματος Ανάπλασης και Συντήρησης Πρασίνου και για την έγκριση της σκοπιμότητας της υπηρεσίας με τίτλο «Σημειακές επεμβάσεις σε διάφορους κοινόχρηστους χώρους πρασίνου».
 8. Λήψη απόφασης για τη μη δυνατότητα υλοποίησης με ίδια μέσα επειδή ο Δήμος δεν διαθέτει τα μέσα και το απαιτούμενο προσωπικό και έγκριση σκοπιμότητας της υπηρεσίας «Εργασίες για τη φυτοπροστασία των δένδρων».
 9. Λήψη απόφασης σχετικά με εξωδικαστικό συμβιβασμό δυνάμει της με αρ. πρωτ. 50615/21.11.2019 αίτησης των Μ. και Α.Ζ., σχετικά με την αποζημίωσή τους για ρυμοτομική απαλλοτρίωση οικοπέδου ιδιοκτησίας τους.
 10. Έγκριση διαμόρφωσης κοινόχρηστου χώρου στο Ο.Τ. 1129 επί της οδού Λεβιδίου του Δήμου Χαλανδρίου.
 11. Παραχώρηση μίας (1) θέσης στάθμευσης για αναπηρικό ΙΧ επιβατηγό, επί της οδού Γαρυττού 1, στο Ο.Τ. 672 στον Δήμο Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet