Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία: Η λογοκρισία ανήκει σε άλλες εποχές
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία: Η λογοκρισία ανήκει σε άλλες εποχές

Η δημοτική παράταξη Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία απαντά στην πρόσφατη ανακοίνωση μελών της παράταξης της δημοτικής αρχής, μέσω της οποίας διαμαρτύρονταν για δημοσιεύματα που αναρτώνται σε τοπικό ιστότοπο και πολλά από τα οποία υπογράφει ο δημοτικός σύμβουλος Άγγελος Νταβίας (Να ανακαλέσει ζητεί από τον Άγγ. Νταβία η πλειοψηφία του Δ.Σ. Χαλανδρίου).

Στην ανακοίνωση της παράταξης Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία αναφέρονται τα εξής:

Με αρκετή έκπληξη είναι η αλήθεια διαβάσαμε την επιστολή, την οποία υπογράφουν τα μέλη της παράταξης της δημοτικής αρχής.

Από πότε ένα κείμενο προϊόν έρευνας θα πρέπει να κατεβαίνει από ιστότοπο, ή να αφαιρείται από εφημερίδα;

Μπαίνοντας στο κτήριο ή την ιστοσελίδα της ΕΣΗΕΑ γράφει το εξής: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης…

Τι σημαίνει λοιπόν αυτό, ότι οτιδήποτε αποτελεί αντικείμενο έρευνας και ρεπορτάζ, ακόμα και σε blog, υποχρεωτικά δημοσιεύεται…

Για να έρθουμε τώρα στο προκείμενο, δεν μπορεί και δεν έχει κανένας το δικαίωμα ετσιθελικά να ζητά απόσυρση αναρτήσεων-ειδήσεων που δεν κατεβαίνουν από την κοιλιά του υπογράφοντος, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΕΡΕΥΝΑΣ.

Υπάρχει ένα φλέγον ζήτημα του πάρκου Δουζένη, για το οποίο ζητήσαμε ως παράταξη απαντήσεις, και επί της ουσίας απαντήσεις δεν παίρναμε.

Και πάμε στους χαρακτηρισμούς, ποιος από εσάς κύριοι της δημοτικής αρχής και έχοντες δημοκρατικές ευαισθησίες, ζήτησε μια γενναία συγνώμη για τη δημόσια διαπόμπευση, στα όρια του εξευτελισμού, στο πρόσωπο του επικεφαλής της παράταξης μας κ. Άγγελου Νταβία κατά το πρόσφατο παρελθόν…

Συμβουλή δική μας, δείτε λίγο ξανά το θέμα και τους διαλόγους με τον κ. Νταβία και βγείτε να μας πείτε δημόσια πώς ονομάζετε εσείς αυτή τη συμπεριφορά.

Κλείνοντας, θέλουμε να θυμίσουμε σε όσους το ξεχνάνε ότι το πολίτευμα που έχουμε λέγεται Δημοκρατία, οι απόπειρες λογοκρισίας ανήκουν σε άλλα καθεστώτα, όποιος θέλει να ανατρέξει ας κοιτάξει προς Βόρεια Κορέα μεριά…

Τέλος, επειδή επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως, θέλουμε να θυμίσουμε το εξής:

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ στηρίζει απόλυτα το έργο του επικεφαλής της Άγγελου Νταβία στο Δημοτικό Συμβούλιο.

ΥΓ: Μαθήματα δημοκρατικής συμπεριφοράς δεν δεχόμαστε από κανέναν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet