Διαγωνισμό ποίησης για τα ΚΑΠΗ προκηρύσσει ο Δήμος Χαλανδρίου
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Διαγωνισμό ποίησης για τα ΚΑΠΗ προκηρύσσει ο Δήμος Χαλανδρίου

Ο Δήμος Χαλανδρίου, σε συνεργασία με τη διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και το τμήμα των ΚΑΠΗ Χαλανδρίου, προκηρύσσει τον 4ο Διαγωνισμό Ποίησης για ποιητές και ποιήτριες που είναι μέλη των ΚΑΠΗ στους Δήμους της Περιφέρειας Αττικής.

Οι νικητές/τριες θα βραβευτούν σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στο πλαίσιο του 5ου Καλλιτεχνικού Φεστιβάλ Τρίτης Ηλικίας, στις 10 Ιουνίου 2020. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το  ποίημα να μην έχει βραβευθεί σε άλλον διαγωνισμό Ποίησης. Στους νικητές ή τις νικήτριες θα απονεμηθεί τιμητικό δίπλωμα.

Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος σε αυτόν το διαγωνισμό, παρακαλούνται να αποστείλουν μέχρι τις 30 Απριλίου 2020 ένα ποίημά τους, κατά προτίμηση δακτυλογραφημένο, όχι μεγαλύτερο από δύο σελίδες, στη διεύθυνση: Κεντρικό ΚΑΠΗ Χαλανδρίου, 25ης  Μαρτίου και Καραολή & Δημητρίου 2,  15234 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Το ποίημα θα πρέπει να είναι υπογεγραμμένο με ψευδώνυμο, (για την κριτική επιτροπή) και να συνοδεύεται από σημείωμα (για την οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ), στο οποίο θα αναφέρονται το όνομα, ο τίτλος του ποιήματος, η διεύθυνση, το τηλέφωνο, το e-mail και το ΚΑΠΗ του οποίου μέλος είναι ο υποψήφιος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet