Εξαντλήθηκαν οι κάρτες εισόδου για τη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου στη Ρεματιά
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Εξαντλήθηκαν οι κάρτες εισόδου για τη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου στη Ρεματιά

Μια μοναδική συναυλία με τρία πιάνα, τρεις φωνές κι ένα πνευστό παρουσιάζει ο Θάνος Μικρούτσικος αποκλειστικά στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης την Τετάρτη 29 Αυγούστου σε μια βραδιά αφιερωμένη στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου.

Στη μουσική παράσταση «Ποίηση και Μουσική» ο συνθέτης θα παρουσιάσει για πρώτη φορά με τρία πιάνα τα ποιήματα του Νίκου Καββαδία, που όλοι αγαπήσαμε μέσα από τη μουσική του. Η βραδιά περιλαμβάνει έργα μελοποιημένης ποίησης του Κωνσταντίνου Καβάφη και του Γιάννη Ρίτσου, αλλά και των σύγχρονων ποιητών της μεταπολεμικής γενιάς Χριστόφορου Λιοντάκη και Κώστα Παπαγεωργίου, ενώ σημειώνεται ότι μετά από 40 χρόνια θα επανεκτελεσθεί το έργο «Ιχνογραφία» του Κώστα Παπαγεωργίου.

Ερμηνεύουν: Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Γιώργος Μεράντζας

Πιάνο Ι: Θάνος Μικρούτσικος

Πιάνο ΙΙ: Θοδωρής Οικονόμου

Πιάνο ΙΙΙ: Μάξιμος Δράκος

Πνευστά: Θύμιος Παπαδόπουλος

Η είσοδος στη συναυλία, η οποία είναι δωρεάν, όπως έχει ήδη ανακοινώσει η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου, θα γίνει κατ΄ εξαίρεση αποκλειστικά με την επίδειξη κάρτας εισόδου, εξαιτίας της περιορισμένης χωρητικότητας του θεάτρου, αλλά και της μορφής της εκδήλωσης.

Οι κάρτες είναι ατομικές, απευθύνονται σε θεατές άνω των 10 ετών και είναι διαθέσιμες στους ενδιαφερόμενους από τις 21 Αυγούστου μέχρι εξαντλήσεώς τους στο κεντρικό ΚΕΠ Χαλανδρίου (Γρ. Γυφτοπούλου 2), το οποίο είναι προσβάσιμο σε άτομα με κινητικά προβλήματα από τις 9:00 π.μ. έως τη 1:30 μ.μ. και στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Φιλικής Εταιρείας και Τομπάζη), από τις 9:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ.

Οι κάρτες εισόδου για τη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου στις 29 Αυγούστου εξαντλήθηκαν.

Η είσοδος δεν θα επιτρέπεται μετά την έναρξη της συναυλίας.

Σημειώνεται ότι τη βραδιά της συναυλίας οι πόρτες του θεάτρου θα ανοίξουν στις 8:00 μ.μ., ενώ δεν θα επιτρέπεται η είσοδος μετά την έναρξή της (9:00 μ.μ.).

Στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ. Η πρόσβαση για άτομα με κινητική αναπηρία είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Είσοδος ελεύθερη σε άτομα άνω των 10 ετών που διαθέτουν την κάρτα εισόδου.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Προσκαλώντας τους πολίτες να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ και να προσφέρουν για όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη, ο Δήμος Χαλανδρίου σημειώνει τα εξής: «Το Φεστιβάλ Ρεματιάς προσφέρει την τέχνη, εμείς την αλληλεγγύη. Προσφέρουμε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για την επιβίωση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση».

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς: πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet