Εργαστήριο «χρήσιμης» σύγχρονης τέχνης στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Εργαστήριο «χρήσιμης» σύγχρονης τέχνης στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο

Ξεκινά στις 7 Νοεμβρίου 2016 στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο ο 1ος κύκλος του Εργαστηρίου «χρήσιμης» σύγχρονης τέχνης, που πραγματοποιεί ο Δήμος Χαλανδρίου. Πρόκειται για ένα εργαστήριο όπου, με αφορμή τη σύγχρονη τέχνη, γίνεται διάλογος γύρω από επίκαιρα κοινωνικά και προσωπικά ζητήματα και αποκαλύπτονται νέες όψεις της καθημερινής ζωής.

Αφίσα εργαστηρίουΤο εργαστήριο «χρήσιμης» σύγχρονης τέχνης πραγματοποιείται σε τέσσερις αυτόνομους κύκλους συναντήσεων, στις οποίες γίνονται παρουσιάσεις και συζητήσεις με θέματα όπως η εργασία, η κατοικία, η υγεία, η δημόσια ζωή. Όσοι παρακολουθούν το εργαστήριο καλούνται να συμμετέχουν ενεργά με ατομικά ή ομαδικά projects που αφορούν στην καθημερινή ζωή, παίρνουν αφορμή από έργα σύγχρονης τέχνης και πραγματοποιούνται με μέσα που όλοι διαθέτουμε (π.χ. κινητό τηλέφωνο, υπολογιστής, φωτογραφική μηχανή, βιντεοκάμερα).

Υπεύθυνες εργαστηρίου:

  • Ελπίδα Ρίκου (PhD), εικαστικός, ανθρωπολόγος, κοιν. ψυχολόγος, διδάσκουσα Ανθρωπολογίας της Τέχνης, Τμήμα Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης (ΑΣΚΤ ΑΘΗΝΑΣ), [email protected]
  • Σοφία Γρηγοριάδου (MA), εικαστικός, φιλόλογος, υποψ. διδ. Παντείου Πανεπιστημίου, [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet